Imatge d´un primer pla de Rosa Peral, acusada del crim de la Guàrdia Urbana

El gest de Rosa Peral amb les seves filles i la sèrie: 'Ningú pensa en això? De debò?'

"Ningú pensa en les filles de Rosa Peral?", defensa l'advocada de la presa

Rosa Peral torna a estar en boca de tothom. El crim de la Guàrdia Urbana s'ha situat aquest cap de setmana en un nou escenari amb l'estrena de la sèrie 'El cuerpo en llamas'. Sèrie que, per cert, Rosa Peral ha intentat paralitzar per via legal. La jutgessa, però, ho va desestimar. 

L'exposició de les seves filles és un dels arguments pels quals l'exagent de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha volgut parar la sèrie. L'advocada de l'acusada, Núria González, explicava a 'Catalunya Ràdio' que Rosa Peral està molt molesta pel fet que les filles surtin a la sèrie: "La menor mai va declarar. Mai va formar del procés judicial i evidentment mai va tenir res a veure amb els fets". 

"L'han fet protagonista de la trama, té 13 anys. Aquesta nena va a l'institut, tothom està veient la sèrie. Se'ns omple la boca parlant de la salut mental dels adolescents i del bullying. I ara mira. De veritat ningú pensa en això?", sentencia l'advocada de Rosa Peral. 
 

Imatge de l'agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Rosa Peral
Rosa Peral, de nou al focus després de l'estrena d''El cuerpo en llamas' | Redes sociales

Protegir les seves filles, l'objectiu de Rosa Peral

En una entrevista a 'La tarda Catalunya Ràdio' , l'autor del llibre 'Solo tu me tendrás' (basat en el cas), Toni Muñoz, explicava: "És Rosa Peral qui s'ha posat en aquesta situació. No Netflix. Si no vols que les teves filles vegin que la seva mare és una assassina, no haver estat una assassina. No haver matat ningú”.

"Amb aquesta decisió ella busca un cert protagonisme. Hem de partir de la base que el seu honor queda per terra a partir del moment en el qual mates la teva parella", diu Muñoz. 

Rosa Peral, al focus

Rosa Peral torna a situar-se al focus. Sis anys després del crim de la Guàrdia Urbana torna a la palestra per l'estrena de 'El cuerpo en llamas', de Netflix. En aquesta, s'hi relata la versió de Rosa Peral sobre què va passar aquella tarda de maig de 2017 en la qual va morir Pedro Rodríguez, exparella de l'agent. 

La sèrie ha tingut una gran rebuda per part de l'audiència, tot i que Rosa Peral va intentar paralitzar-la per via legal en considerar que s'estava exposant massa les seves filles. Petició que la jutgessa va denegar.