Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja somrient al casament d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez el 2021

Isa Pantoja rep un avís de la seva mare biològica abans de casar-se amb Asraf Beno

La mare biològica d'Isa Pantoja té intenció de reaparèixer

Isa Pantoja es troba totalment immersa en els preparatius del casament. La filla de la tonadillera està a punt de fer el pas amb Asraf Beno i vol que tot sigui perfecte per a un dia tan especial. Tot i això, pot ser que els plans de la parella es puguin veure enterbolits per la mare biològica d'Isa Pantoja.

El programa Fiesta va revelar diumenge passat que Roxana Luque, la mare biològica d'Isa Pantoja, "està disposada a entelar el dia més important de la seva vida". Encara que recordem que, per moltes ganes que Roxana tingui de posar-se en contacte amb Isa Pantoja amb aquest avís, la noia no té cap interès a parlar-hi.

La mare biològica d'Isa Pantoja torna a la càrrega

Aquesta no és la primera vegada que Roxana intenta posar-se en contacte amb Isa Pantoja. Des que va protagonitzar una exclusiva a la revista Lecturas el 2015, la mare de biològica d'Isa Pantoja ha intentat posar-s'hi en contacte en reiterades ocasions.

Tot i això, la postura de la jove sempre ha estat la mateixa. Isa va assegurar fa uns anys que, si calia parlar alguna cosa, havia de ser de manera privada i no públicament. Després, Roxana ha concedit diverses entrevistes on ha deixat més que clar que vol recuperar la relació.

Roxana Luque mare biològica d'Isa Pantoja parlant i una altra persona al seu costat amb un micròfon
La mare d'Isa Pantoja vol recuperar la relació | YouTube

Ara, amb tot l'enrenou mediàtic per les imminents noces d'Isa Pantoja i Asraf Beno i segons ha transcendit, Roxana ha seguit molt de prop tots els passos d'Isa. Diumenge passat, des del programa Fiesta , van assegurar que Roxana estava disposada a reaparèixer el dia més important de la seva filla.

Una de les cues del programa d'Emma García anunciava "un missatge demolidor" que Roxana tindria per a Isa Pantoja. Però tot sembla indicar que Isa seguirà en tretze i que aquest avís que ha rebut no el farà canviar d'opinió. Isa Pantoja no té cap intenció de parlar o estendre algun pont amb la seva mare biològica.

Isa Pantoja i Asraf Beno, a punt de fer el gran pas

Isa Pantoja i Asraf Beno són a tan sols un mes de casar-se. La parella fa des de l'any 2020 que intenta fer el pas, però a causa de la pandèmia i alguns conflictes familiars, l'enllaç s'ha anat endarrerint.

Finalment, i després de decidir si fer la celebració a Madrid o Marroc, en enllaç serà a Sevilla, concretament en una finca exclusiva ubicada a Dos Hermanas.

Imatge d'Asraf Beno al costat de la seva parella, Isa Pantoja, somrient
Asraf Beno i Isa Pantoja es casarà el 13 d'octubre | Europa Press

El proper 13 d'octubre, Isa Pantoja i Asraf Beno passaran a ser marit i muller. Un dels temes que més polèmica ha portat darrerament ha estat pel que fa a la llista de convidats. D'una banda, hi havia la gran incògnita de si Isabel Pantoja acudiria a la celebració.

Tot i que Isa reconeixia que sí que volia veure la seva mare en un dia tan especial, tal com es va confirmar a Fiesta, Isabel Pantoja no anirà a l'enllaç. D'altra banda, Anabel Pantoja sí que serà present al casament. Recentment, la influencer compartia a les seves xarxes que ho tenia tot llest per fer la prova de vestits per al casament de la seva cosina.