Primer plan d'Àngels Barceló

La contundent revelació d'Àngels Barceló després de l'adéu de Rubiales: «Que estrany!»

"Ens va deixar en xoc", diu la periodista catalana sobre un Rubiales que va dimitir 21 dies després del petó a Jenni Hermoso

Luis Rubiales, punt final. L'expresident de la Federació Espanyola de Futbol va dimitir diumenge passat. Ho va fer lluny d'Espanya, a Londres i amb el prestigiós periodista britànic Piers Morgan.

Rubiales va apel·lar a la "dignitat". Àngels Barceló, periodista de la SER, ha començat el seu 'Hoy por hoy' parlant del cas Rubiales. I sí, com de costum, ha estat molt contundent.

"Rubiales ha dimitit. 21 dies després de besar una futbolista sobre la qual tenia un poder evident i després d' una assemblea en què la va culpar a ella. Ens va deixar en xoc, tant el país com el conjunt dels partits polítics" . , deia la periodista catalana.

"Aquest és el capítol final d'aquesta història tan tèrbola? O ha servit per obrir més interrogants sobre l'estat del futbol espanyol? Han entès el que està passant? I els futbolistes? Les estrelles masculines que tant van trigar a pronunciar-se. Han entès els caps del futbol que han d'obrir les finestres, que ha de ploure?, ha comentat Barceló.

Primer pla de Luis Rubiales
Luis Rubiales dimiteix per "dignitat" | Europa Press

El lent adéu de Rubiales

I és que han passat 21 dies. 21 dies en què s'ha parlat d'un petó i no de futbol. La celebració del Mundial femení ho va entelar tot. L'aleshores president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, dinamitava el guió i el protocol besant la futbolista Jenni Hermoso.

La imatge no va trigar a tornar-se viral. La notícia ja no era el Mundial, era el petó. Després de diversos dies, Rubiales dimitiria. Però a l'assemblea extraordinària de la RFEF que ell mateix va agendar, es va ratificar al càrrec.

"No dimitiré", deia una vegada i una altra. Finalment, però, i després de diverses amenaces legals —amb una inhabilitació pel mig— Rubiales ha fet un pas al costat. Ho fa, diu, per les filles i per una dignitat que vol recuperar.