Primer pla de María José Campanario mirant a càmera molt somrient

Telecinco llança un missatge relacionat amb María José Campanario i 'GH VIP'

María José Campanario fa un temps que està allunyada de la televisió, però tornarà aviat

La nova edició de Gran Hermano VIP és a punt de començar i Telecinco ha enviat un nou missatge. Aquesta temporada, els responsables de l'espai no volen revelar qui són els seus concursants perquè sigui sorpresa. Han anunciat que hi participarà una famosa molt cotitzada i tothom està fent les seves apostes, aquí entra en joc María José Campanario.

La dona de Jesulín d' Ubrique ha tornat a televisió gràcies a la participació del seu marit a MasterChef Celebrity . Ha sortit publicat que més aviat que tard farà una col·laboració amb el programa, per això el seu nom és de plena actualitat. Maria José porta lluny del focus mediàtic des que va donar a llum el seu últim fill, ja que vol protegir la seva intimitat i no posar exposar la seva família.

Tot i això, tot ha canviat perquè Telecinco ha llançat un avís relacionat amb María José Campanario. La cadena no ha confirmat que s'hi estiguin referint, però han anunciat un fitxatge bomba. Gran Germà VIP comptarà amb una odontòloga molt famosa, serà María José?

Caldrà esperar un temps per veure com es resol aquesta història, però les xarxes estan cremant i tots apunten a Campanar. La teoria més estesa és que María José ha aprofitat la desaparició de Belén Esteban de Telecinco per donar el seu gran cop. Recordem que ja ha coquetejat amb la cadena en altres ocasions i que va participar a Hi ha una cosa que et vull dir.

Captura de María José Campanario parlant al plató de 'Sálvame'
María José Campanario va estar a 'GH VIP' | Mediaset

María José Campanario torna als mitjans

Després de quedar-se embarassada, María José es va retirar a un segon pla, però abans va participar a El Desafío . Tot i que Belén Esteban segueix tenint molt poder, la força de Campanar creix per moments i ara podria obrir-li les portes de GH VIP . Suposadament, Telecinco està preparant una edició bomba carregada de fitxatges d'alt voltatge.

Primer pla de Jesulín de Ubrique mirant a càmera al programa 'El Hormiguero'
Jesulín de Ubrique donarà suport a la decisió de la seva dona | Atresmedia

La cadena ha anunciat un missatge sobre María José, però és cert que encara no ha confirmat les sospites. Els més escèptics asseguren que Campanar mai no acceptarà l' oferta de GH VIP . Hi ha una teoria: alguns diuen que Telecinco està jugant amb l'audiència perquè en realitat ha contractat una altra dentista, Lola Ortiz.

Tot i això, l'aparició de Lola, coneguda per participar en Supervivientes , no generaria tanta repercussió i GH VIP ha promès una bomba. Per això no resulta tan estrany pensar que María José entrarà a la famosa casa, coincidint amb la participació de Jesulín a MasterChef