Primer pla d'Alejandra Rubio amb cara d'indiferència a 'Fiesta'

Alejandra Rubio explica per què no està preocupada per Terelu Campos

Alejandra Rubio promet que ajudarà la seva mare en tot el possible

Terelu Campos va escriure un missatge a les seves xarxes socials que va preocupar tothom, tothom menys Alejandra Rubio, però hi ha una explicació. La noia ha donat una entrevista per deixar clar que la situació de la seva mare està controlada i que tot ha estat un malentès. És cert que les paraules de Terelu van ser sorprenents, encara que en realitat només s'estava desfogant després del dur revés que ha patit.

"¡La meva mare! L'amor de la meva vida, la meva mestra, el meu referent, estic desolada. No sé com seré capaç de no veure-la, acariciar-la, mimar-la i sobretot estimar-la. Només vull desaparèixer per estar al seu costat", va escriure .

Alejandra Rubio i Terelu Campos en arribar al tanatori La Paz per acomiadar María Teresa Campos, a 05 de setembre de 2023, a Madrid
Alejandra Rubio és al costat de Terelu Campos | Europa Press

Alejandra Rubio treballa de col·laboradora a Fiesta i va explicar que es va posar en contacte amb Terelu només llegir aquestes paraules. Després de sortir del programa s'ha trobat un reporter i ha ofert un nou raonament. Insisteix que no es va alarmar, com la resta d'espectadors, perquè entén que Campos necessita temps i suport .

"Et va espantar o va preocupar el missatge de Terelu?", li pregunta una reportera. Al que ella respon: "No em va espantar perquè la conec i sé com és ella. De sobte li entra la vena que es vol desfogar i fa això, però res més".

Alejandra Rubio revela com està Terelu Campos

Alejandra, després de descobrir que Terelu havia escrit que volia "desaparèixer" li va fer una trucada. "És que poc puc dir perquè és la seva mare i jo no em fico aquí, és el que ella vol dir dels seus sentiments". Rubio ha adoptat una postura molt interessant després de la pèrdua de María Teresa Campos.

Primer pla de Terelu Campos presentant l'últim programa de 'Sálvame' el 23 de juny de 2023
Terelu Campos està vivint un moment delicat | Mediaset

La col·laboradora ha exercit de portaveu de la seva família perquè té molta presència a Telecinco. Terelu es va posar en contacte amb el programa on treballa per agrair-li a la seva filla allò que estava fent pel mediàtic clan. Si no fos per ella hi hauria molts dubtes a l'aire, com ara l'última cosa que ha passat amb la germana de Carmen Borrego.

Rubio també ha explicat que hi haurà dos funerals per retre homenatge a María Teresa. Un se celebrarà a Màlaga i un altre a Madrid i en tots dos actuaran artistes tan reconeguts com Miguel Poveda . D'altra banda, Terelu i Carmen Borrego estan preparant un programa que s'emetrà a TVE.