Primer pla de María Patiño amb rostre indignat a 'Sálvame'

El menyspreu que Terelu Campos va fer a María Patiño quan va perdre la feina

María Patiño ha reconegut que està preocupada per Terelu Campos

Terelu Campos ha preocupat tothom en escriure un missatge a Instagram relacionat amb la pèrdua de María Teresa Campos. La situació ha arribat fins al punt que cares tan conegudes com María Patiño s'han pronunciat sobre això. La presentadora ha tornat a Socialité amb magnificència i ha reconegut que està "preocupada".

María Patiño explica que ha intentat posar-se en contacte amb Terelu, però aquesta no ha respost a les trucades. "La meva mare, no sé com seré capaç de no veure-la, acaronar-la, mimar-la i sobretot estimar-la. Només vull desaparèixer per estar al seu costat", ha publicat la mare d'Alejandra Rubio.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

María, segons ha explicat a Socialité, vol parlar amb ella per interessar-se pel seu estat, però de moment no ha obtingut cap resposta. "Aquest matí quan em desperto veig l'Instagram de Terelu, que publica aquest missatge. He intentat parlar amb ella i no he pogut", ha comentat força afectada.

Captura del programa 'Socialité' amb María Patiño i un dels seus col·laboradors en pantalla, parlant sobre les darreres paraules de Terelu Campos sobre la mort de la seva mare
María Patiño truca a Terelu Campos per telèfon. | Mediaset

Patiño, perquè el públic entengui el motiu de la seva preocupació, ha explicat que la seva relació amb Terelu Campos ha canviat molt. En el passat no es portaven bé i María n'ha revelat les raons. Campos va tenir un detall amb ella que no li va agradar i a partir d'aquell moment va decidir prendre distància.

María Patiño parla del passat de Terelu Campos

Terelu era la presentadora substituta de Jorge Javier Vázquez a Sálvame Deluxe, però va decidir prendre's un descans. Havia superat un càncer de mama i necessitava allunyar-se dels mitjans, ja que durant la malaltia va estar al peu del canó. En aquell moment Patiño va ocupar el lloc que tenia Campos i ella no s'ho va prendre bé.

"Quan vaig substituir Terelu al Deluxe elle em va donar un cop de porta en sastreria. Al cap de molt de temps ella va venir a mi i em va demanar disculpes amb un acte de noblesa. A partir d'aquí la meva relació va canviar per sempre".

Primer pla de Terelu Campos seria al funeral de Laura Valenzuela
Terelu Campos està passant un mal moment. | Europa Press

El menyspreu que Terelu va fer a María va quedar esmenat després de les disculpes. La periodista considera que va ser molt valenta en demanar-li perdó perquè realment va actuar malament i no va tenir problema a fer marxa enrere. Patiño també ha reconegut que ella va actuar des de la superioritat perquè realment sabia que havia guanyat la batalla.

Terelu va tenir un gest molt lleig en tancar-li la porta "a la cara", però va saber rectificar i aquest és el seu gran valor. Per això ara, després de l'adeu de la María Teresa, està tan acompanyada.