Primer pla de Quim Gutiérrez amb cara seriosa

El drama secret del famós actor, Quim Gutiérrez: «Vaig acabar per terra»

Quim Gutiérrez va viure un episodi molt complicat

És un bon moment professional per a Quim Gutiérrez. S'acaba d'estrenar a Netflix una de les sèries més esperades d'aquest any i Gutiérrez n'és un dels protagonistes. Es tracta de la producció de 'El cuerpo en llamas', la qual explica la història real del crim de la Guàrdia Urbana que va tenir lloc el mes de maig del 2017 al Pantà de Foix, a Barcelona.

El 4 de maig del 2017, un ciclista va trobar un cotxe completament calcinat al Pantà de Foix. L'home va decidir avisar els serveis d'emergències i ràpidament els Mossos d'Esquadra es van personar fins al lloc dels fets. Un cop allà, van localitzar un cadàver totalment cremat al maleter del vehicle.

Més tard, es va descobrir que el cos pertanyia a Pedro Rodríguez, agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona. A mesura que la investigació avançava, Rosa Peral, parella sentimental de Pedro, i Albert López, suposat amant de Peral, semblaven més sospitosos. Aquest crim va tenir molt enrenou perquè els tres protagonistes eren agents del cos de la policia catalana.

Finalment, Rosa Peral i Albert López van ser condemnats a 25 i 20 anys de presó respectivament per l'assassinat de Pedro Rodríguez. I pensareu, què hi té a veure Quim Gutiérrez amb tot això? Doncs bé, amb la sèrie 'El cuerpo en llamas', Gutiérrez interpreta el paper d'Albert López juntament amb Úrsula Corberó, la qual dona vida a la ficció a Rosa Peral.

El desconegut drama de Quim Gutiérrez

Quim Gutiérrez va saltar a la fama des de ben jove i no tot va ser de color rosa. L'any 2019, en una entrevista a 'La Resistència', Gutiérrez va explicar un greu episodi que va viure quan era tan sols un adolescent. «De petit jo vaig fer una sèrie a Barcelona que va ser molt cèlebre i era molt angoixant ser adolescent i sortir per la tele», va començar.

«A mi em volien pegar perquè sortia a la tele, era un nen simpàtic, era el primer fenomen de la sèrie... Generava controvèrsia». Cal recordar, que la sèrie a què es refereix el català és 'Poblenou', on va interpretar al Martí al llarg de 200 capítols. La producció es va estrenar el 1994 a la televisió pública catalana, a TV3.

«Vaig acabar per terra»

L'actor va començar a explicar una baralla que va viure quan només era un nen per únicament sortir a la televisió. «Vaig acabar jo per terra. Li vaig pegar perquè ell em va donar primer dient: "Ets el de la sèrie". Em va deixar anar una hòstia, li vaig donar una altra de tornada i vaig pensar que es quedava allí, però no, el noi em va pegar la tercera», va concloure l'actor català.

Afortunadament, tot va quedar en un ensurt i la cosa no va anar a més. Sovint, són moltes les persones que envegen la gent que surt a la televisió o és famosa. Aquest és un clar exemple que no tot a la vida de les persones conegudes públicament és perfecte. La fama també té els seus desavantatges.