Primer pla de l'actriu Úrsula Corberó

La luxosa casa d'Úrsula Corberó i la seva parella a Barcelona: totes les imatges

Úrsula Corberó és parella del famós actor, Chino Darín

Úrsula Corberó és una de les actrius amb més projecció internacional del moment. El clímax de la seva carrera professional va tenir lloc amb la interpretació de Tòquio a 'La casa de papel'. Ara, la catalana torna a ser el centre de totes les mirades amb l'estrena a Netflix de la sèrie 'El cuerpo en llamas' on interpreta Rosa Peral.

Corberó, és parella del famosíssim actor Chino Darín, fill del també actor Ricardo Darín. Tots dos viuen a Espanya i, malgrat que cadascú té propietats a nom seu, van decidir viure junts en un luxós apartament a Barcelona. Aquí us explicarem tots els detalls de la seva espectacular casa.

Una casa valorada en 400.000 euros

La veritat és que Corberó i Darín són molt recelosos a l'hora de parlar de la seva vida privada. És per això que tots dos van decidir mantenir la seva relació en la més absoluta intimitat, lluny dels mitjans de comunicació. La parella es va conèixer l'any 2015, durant el rodatge de 'La embajada' i, des d'aleshores, segueixen junts. Pel que sembla, molt feliços.

Des de fa temps, la parella d'actors va prendre la decisió d'anar-se'n a viure junts a Barcelona, ciutat natal d'Úrsula Corberó. I gràcies a les pinzellades que Corberó ens mostra a través de les xarxes socials, hem pogut ser testimonis de la luxosa casa que comparteix amb l'actor. Una mansió decorada de manera molt sofisticada i elegant.

Com podem veure als vídeos, Corberó va decidir decorar la seva caseta amb una barreja d'estils moderns i elegants. Una de les estances que més es pot observar a les imatges publicades per la mateixa actriu és la sala d'estar, la qual destaca per les diverses butaques que envolten la taula. A més a més de la cuina, que té forma de L i on predomina el color blanc.

Corberó i la seva interpretació de Rosa Peral

Amb el nou projecte 'El cuerpo en llamas', Corberó i Gutiérrez es posen a la pell de Rosa Peral i Albert López, els dos assassins de la Guàrdia Urbana condemnats per matar a sang freda Pedro Rodríguez, també agent de policia i parella sentimental de Peral. Una història basada en fets reals que supera, amb escreix, la ficció.

Corberó ha fet una gran feina interpretant Rosal Peral. Especialment per la gravetat del succés i la complexitat del personatge. L'actriu és una dona terratrèmol i com ha dit moltes vegades, aquesta urpa l'ha heretat de la seva mare i la seva germana gran, dues dones molt lluitadores. Ara, només ens queda gaudir de la sèrie.