Foto de Jesulín de Ubrique i María José Campanario junts mirant a càmera

María José Campanario i la malaltia contra la que lluita molts anys

La dona de Jesulín de Ubrique fa anys que lluita contra els desafiaments de la fibromiàlgia

Aquest dijous, 7 de setembre, Jesulín de Ubrique feia el seu debut davant els fogons com a nou concursant de ' MasterChef Celebrity '. I és que sembla que no ha desafiament que s'interposi en el camí.

Polifacètic com ell només… A més de triomfar sobre les arenes, on tornava aquest estiu després de la seva retirada el 2010, Jesulín ha fet els seus primers passos com a cantant, actor, influencer, i estrella de la televisió.

El nou repte de Jesulín de Ubrique

El passat any participava al concurs d'Antena 3, 'El Desafío'. I aquesta temporada acaba de debutar en el talent culinari per excel·lència, 'MasterChef Celebrity'.

Jesulín haurà de sorprendre el seu exigent jurat, compost per Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo Nágera, amb les millors creacions culinàries si vol vestir la jaqueta de xef.

Recolzant-lo en cadascun dels seus nous reptes sempre ha estat la seva dona, María José Campanario , qui prefereix estar lluny focus mediàtic i centrar-se la cura de la seva família.

Primer pla de María José Campanario a la Gala per la Fibromialgia de Sevilla
Maria José Campanar porta lluitant molts anys contra la fibromiàlgia | GTRES

L'odontòloga és feliç des d'un discret segon pla, principalment des del naixement del seu tercer fill, el petit Hugo, que va néixer fa un any 7 de juny del 2022.

“La meva dona i jo som ungla i carn, anem a una en totes les circumstàncies, ens ha anat força bé. Vaig per a 21 anys ja casat", afirmava el dretà al programa 'La meva casa és la teva' presentat per Bertín Osborne.

“La meva dona és una dona forta”

Durant la seva entrevista, el dretà explicava la malaltia contra la qual la seva dona fa anys que lluita, la fibromiàlgia.

Jesulín de Ubrique, amb rostre somrient, parlant amb Bertín Osborne a ‘Mi casa es la tuya’
Maria José Campanar porta lluitant molts anys contra la fibromiàlgia | Mediaset

Una malaltia que li causa dolor constant als músculs i ossos, entre altres símptomes. I per la qual ha hagut de ser ingressada diverses vegades.

"El tema de la fibromiàlgia és un tema molt delicat, però la meva dona és una dona forta. Moltes vegades ha sabut conviure amb el dolor. És molt fotut, però el que sí que et dic és que és una dona que en els moments difícils té bona cara i sempre intenta treure el millor de si", exposava.

"És un mal d'articulacions, però si ho saps gestionar, ho saps portar. Ella ho intenta gestionar tan bé com pot. Hi ha èpoques com els canvis de temps o els canvis d'estació, l'afecta més", afegia el dretà.

21 anys de feliç matrimoni

El 27 de juliol passat, Jesulín de Ubrique i María José Campanario van celebrar 21 anys de casats amb els seus tres fills en comú, Julia (20 anys), Jesús (16 anys) i el petit Hugo (1 any).

Història d'Instagram de Jesulín de Ubrique felicitant la seva dona, María José Campanario, pel seu 21è aniversari com a parella
Maria José Campanar porta lluitant molts anys contra la fibromiàlgia | @jesusjaneirobazan, Instagram

"Que vinguin almenys 21 anys més junts més. Feliç aniversari, amor", escrivia el torero a les seves xarxes socials.

Precisament a la seva dona, Maria Josep, Jesús li dedicava unes paraules boniques en la seva entrevista amb Bertín.

"A la meva dona cal conèixer-la. La meva dona és una dona molt senzilla, molt normal, molt pencaire, molt amiga de les seves amigues, és molt divertida, molt divertida... Si algun dia tens l'oportunitat de poder entrevistar-te te'n vas a partir de riure. És molt divertit", li deia.

"Jo, com a persona, m'agradaria tenir-la com a amiga. Després tinc la sort de tenir-la com a esposa i com a amiga. Amb els seus defectes i les seves virtuts. Ni ella és perfecta ni jo sóc perfecte”, continuava.

“La meva dona i jo som ungla i carn, anem a una en totes les circumstàncies, ens ha anat força bé”, explicava, afegint “m'ha donat uns fills meravellosos”.