Primer plànol de Toñi Moreno somrient amb fons de naturalesa

Toñi Moreno frena 'MasterChef' i confirma el secret de domini públic de Jesulín

Toñi Moreno gaudeix d'una relació molt estreta amb Jesulín de Ubrique

Toñi Moreno és una de les concursants de 'MasterChef Celebrity' i no ha trigat gaire temps a convertir-se en la protagonista del programa. La presentadora comparteix concurs amb figures tan conegudes com ara Tania Llasera o Álvaro Muñoz Escassi, però un dels seus companys li ha robat el cor. Manté una amistat amb Jesulín de Ubrique perquè es coneixen «des dels 14 anys» i a la primera gala ha revelat el secret del torero.

Toñi Moreno està encantada de compartir aquesta experiència amb Jesulín i ha reconegut que rebrà el seu suport durant tot el concurs. Això sí, només començar ha confirmat una cosa que fins ara era un secret de domini públic: Jesulín de Ubrique «va intentar lligar» amb ella. Moreno treballava en una televisió local i li va fer una entrevista al torero, però ell estava més interessat en ella que en les respostes.

«Ens coneixem des dels 14 anys, jo era presentadora a la tele local del meu poble i ell era noveller», ha començat dient. «Ell intentava lligar amb mi i no recordava el meu nom, però bé, després de tant de temps aquí estem tots dos». Moreno també gaudeix d'una bonica amistat amb María José Campanario, que està al corrent de la fama de conquistador que té el seu marit.

Jesulín d'Ubrique cuinant amb rostre concentrat en el rodatge del programa 'Masterched Celebrity 8' a Formentera
Jesulín de Ubrique està tenint molt d'èxit a 'MasterChef'. | GTRES

Toñi Moreno no ha donat gaires detalls per no basar el concurs en aquesta anècdota, però l'estrena de 'MasterChef' ha quedat marcada pel seu comentari. «Jo hi anava il·lusionadíssima i ell em deia: Macarena o altres noms», explica Moreno sobre el primer programa que va presentar, on va entrevistar Jesulín. «És que em confonia», ha respost ell per justificar la seva falta de precisió.

Toñi Moreno dona suport a Jesulín de Ubrique en la seva nova aventura

Jesulín de Ubrique ha estat força temps allunyat de la pantalla petita i retirat dels mitjans de comunicació. A Telecincovan explicar que necessitava resoldre uns assumptes financers, almenys aquesta és la teoria que maneja Joaquín Prat. Sigui com sigui, de cop i volta ha participat en molts programes de diferents cadenes i ha esdevingut una estrella molt cotitzada.

Toñi Moreno a la promo dels nous matins de Canal Sud
Toñi Moreno ha protagonitzat un moment divertit. | Canal Sur

Toñi ha reconegut que se sent més tranquil·la al costat del seu amic, així que ella també li donarà el suport necessari per continuar. Tot i això, Moreno tampoc compta amb massa dots per guanyar 'MasterChef Celebrity'. De fet, un dels jutges li ha comentat: «El teu nivell és nefast, però aprendràs».

El d'Ubrique s'ha mostrat molt amable durant la primera gala i les xarxes socials se n'han fet ressò. Cal tenir en compte que la seva ex ha desaparegut de la televisió, així que el marit de María José Campanario podria aprofitar l'oportunitat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!