Primer pla de Shakira somrient

L'accident de Shakira amb els fills que hauria pogut acabar fatal: totes les fotos

La cantant podria haver protagonitzat una tragèdia

Shakira continua estant al punt de mira. De fet, sempre ho ha estat, el que passa és que ella pensava que, lluny de Barcelona, deixaria de viure pressió mediàtica. Estigui a Miami, Colòmbia o Barcelona, sempre sorprèn amb els seus fets i, això és el que ha fet aquest dilluns.

Al contrari del que s'esperava, els passos que fa la cantant a Miami són molt seguits. Aquesta vegada, passant temps amb els seus fills, Milan i Sasha, ha protagonitzat un episodi molt complicat, on gairebé fereix una dona innocent.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La jornada accidentada de Shakira

Coincidint amb la festa del Dia del Treballador (als Estats Units se celebra el primer dilluns de setembre), la de Barranquilla va aprofitar el dia per estar amb els seus fills. El que pretenia ser una fantàstica sortida amb moto d'aigua amb els seus fills i uns amics gairebé acaba en tragèdia.

Imatge de Shakira amb els seus fills i uns amics llogant motos d'aigua
Shakira i els seus fills van gaudir de les motos d?aigua amb uns amics. | Antena 3

I és que, tal com va informar el programa 'Y ahora Sonsoles', la sortida es va complicar molt al tram final. Tot va anar fenomenal des del principi, però a l'últim moment Shakira va estar a punt de ferir una treballadora del lloguer de motos.

Segons han indicat, en el moment en què la cantant havia d'aparcar la moto d'aigua, va donar més força de la necessària al vehicle. Això va provocar que la moto agafés molta velocitat, per la qual cosa va pujar sobre una tarima i va estar a punt de ferir una treballadora que era molt a prop.

Imatge de Shakira aparcant una moto d'aigua
Shakira gairebé fereix una treballadora intentant aparcar la moto d'aigua. | Antena 3

La treballadora va esquivar com va poder la moto d'aigua, i sembla que va dir a Shakira que havia de reduir la velocitat per evitar causar danys. Tot i això, tot va quedar en una anècdota i no es van produir els danys que es podien haver produït.

Tot això passa mentre Piqué segueix completament enamorat de Clara Chía. A l'exfutbolista del Barça se l'ha vist gaudir dels últims dies de l'estiu a Barcelona, juntament amb la seva estimada. Mentre Shakira no troba cap altre home que ocupi el seu cor i celebra l'aniversari del seu pare, Piqué no amaga el seu idil·li.

Shakira emociona amb la seva darrera imatge

Ni Piqué, ni Sasha, ni Milan, ni Hamilton, l'amor de la vida és el seu pare. O almenys sembla que això és el que ha volgut dir la colombiana a la seva última imatge. Aprofitant l'aniversari del pare, ha compartit una foto molt especial.

«Feliç aniversari al meu millor amic i a l'amor de la meva vida!», ha indicat amb una imatge de tots dos.

És clar que és el seu millor amic i l'amor de la vida. Als 92 anys i amb problemes de salut, s'ha mudat a Miami per poder estar a prop de la seva filla. Amor de pare.