Primer pla de Gerard Piqué

Gerard Piqué sorprèn Shakira i revela un detall íntim dels seus fills

El detall podria canviar-ho tot

Shakira i Piqué són uns dels protagonistes del cercle mediàtic des de fa més d'un any. La seva separació és una de les més mediàtiques del país. Plena de polèmiques i qüestionada des del minut zero, ara, després de més d'un any, segueixen al punt de mira.

Tot i que fa uns dies coneixíem que s'acusava Gerard Piqué de ser mal pare, ara un vídeo compartit pel FC Barcelona mostraria tot el contrari.

L'adeu de Piqué, en imatges

Sembla que ha plogut molt des que Gerard Piqué era futbolista professional del FC Barcelona, però la realitat és que encara no s'ha complert un any. El 5 de novembre passat, Piqué s'acomiadava del club de l'Spotify Camp Nou durant un partit contra l'Almeria.

Una decisió que va prendre de manera precipitada, ja que l'anunci el dia 3, dos dies abans del comiat. Tot això enmig de la ruptura mediàtica, mitjançant un vídeo que posava la pell de gallina a tots els culers.

«Culers us he de dir una cosa», indicava el, fins aleshores, futbolista.

Ara, nou mesos després, el Barça ha publicat material inèdit del comiat. Un vídeo en què Milan i Sasha són els protagonistes. Un petit fragment de la segona part del documental d'Amazon Prime sobre el club, 'FC Barcelona, New Era', retrocedeix fins al 5 de novembre, el comiat de Gerard Piqué.

Un vídeo que, sens dubte, ha remogut molts culers i, sobretot, ha fet emocionar. El vídeo reflecteix l'amor que té l'exfutbolista per als seus fills. Un vídeo que posa el punt a la boca tots aquells que diuen que l'acusen de «mal pare».

Imatge de Gerard Piqué amb el seu fill durant la seva despedida al Camp Nou
Els seus fills el van acompanyar al comiat. | Europa Press

El detall que podria canviar-ho tot

Aquests nous capítols de la sèrie blaugrana mostraran moments inèdits de la temporada passada. La celebració de la Lliga, l'eufòria del vestidor, la reacció de la junta... però també ens acostarà al gran comiat del futbolista.

En aquest, es pot veure l'amor i l'afecte que té Gerard Piqué cap als fills. I no només això, perquè són els nens els que demostren estimar la seva família paterna. Sens dubte, un capítol que no agradarà ni a Shakira ni als seus fans.

Una de les coses que més ha sorprès és que els nens surten parlant en català. Al contrari del que es pensava, els nens parlen la llengua amb el pare. De fet, són catalans.

Han nascut a Catalunya, s'han criat aquí i gran part de la seva família és d'aquí, tot i que ara viuen a Miami. «Anirem al partit, sortirem, d'acord? Jo hi haurà un moment que m'hauré de concentrar per al partit...», els explica el pare. «Hi haurà més nens?», l'interrompen.

«No, no. Sou els únics avui. És per què és l'últim dia del pare, no hi haurà més nens avui», indica Gerard. «I la padrina vindrà?», pregunten els nois. «La padrina vindrà, el padrí, la iaia... hi seran tots. Hi haurà tota la família», indica l'exfutbolista.

Com ja es va saber, hi van ser tots, excepte la mare dels seus fills. Clara Chía, va ocupar el seu lloc.