Primer plànol de Belén Esteban amb rostre feliç en un esdeveniment de Sabores de la Esteban

Belén Esteban rep la pitjor notícia que afecta la seva reeixida empresa: què ha passat

Belén Esteban s'ha endut un bon disgust amb les vendes

Belén Esteban s'ha endut el pitjor disgust amb la seva empresa, 'Los sabores de la Esteban'. I és que les vendes haurien caigut en picat, passant el seu gaspatxo si fos un dels més venuts, a guanyar un 94% menys.

Sens dubte, un autèntic desastre financer que tindria la de Paracuellos molt molesta. La seva presència a Telecinco durant més de 20 anys permetia a Belén enaltir-se per ser una de les grans estrelles de la cadena.

La 'princesa del pueblo' decidia llavors llançar-se a l'aventura d'emprendre el seu propi negoci, i la veritat és que va ser un veritable èxit gairebé des del principi.

Belén Esteban sosté un producte de la seva marca mirant a càmera
Belén Esteban, molt orgullosa de la seva empresa 'Los Sabores de la Esteban' | GTRES

Tant és així que la marca es coronava ràpidament als supermercats de tota Espanya gràcies al seu famós gaspatxo i salmorejo. I fins i tot arribava a les mans de grans estrelles de la talla de Rosalía, que no dubtava a promocionar-lo a les seves xarxes socials.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Poc després, Belén Esteban s'atrevia a incloure més productes, com les seves famoses patates fregides o les cremes de verdures. A més, també s'animava a invertir en una flota de camions que facilitessin la distribució dels productes tant a Espanya com a altres països.

Les vendes de Belén Esteban cauen en picat

De fet, després de la fi de 'Sálvame', la tertuliana assegurava estar força tranquil·la perquè la seva empresa li aportaria els beneficis necessaris. I és que fa temps que l'ex de Jesulín tenia força clar que el seu futur era lluny de la televisió.

Ara bé, amb la caiguda en picat de les vendes, potser Belén Esteban s'està replantejant seriosament si ha pres la decisió correcta.

Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera somrient
Belén Esteban havia tingut molt d'èxit en la seva faceta com a empresària | GTRES

Tal com informen diversos mitjans, 'Sabores de la Esteban SL' ha passat de guanyar 161.986 euros a 9.472 en només un any.

Per tant, això implica una greu caiguda en els beneficis de gairebé el 94%. A més, també destacaria la baixada que han experimentat els actius de l'empresa, que han passat de 212.867 euros el 2021, a un muntant de només 16.040.

Una dramàtica situació davant de la qual Belén Esteban encara no s'ha pronunciat, però que segurament la tindrà força preocupada i buscant la millor manera de tirar endavant.