Primer pla de Rosalia amb els llavis vermells amb rostre neutre

Rosalía i el seu pròxim retrobament amb Rauw Alejandro: què és el que se sap

L'exparella podria retrobar-se una darrera vegada després de la seva ruptura

On és la Rosalía? Fa un mes que la cantant es va allunyar del focus mediàtic després que es fes pública la seva ruptura amb Rauw Alejandro. Ara, és molt probable que es tornin a trobar dos mesos després de la separació.

El casament que mai va arribar

Està sent un estiu molt dur per a Rosalía, al març va anunciar molt feliç el seu compromís amb el cantant porto-riqueny. Malgrat això, a finals de juliol sortia a la llum que la parella havia donat per finalitzada la seva relació.

Encara no se saben els motius concrets de la ruptura, tot i que van sorgir rumors sobre una possible infidelitat amb una model colombiana mentre Rauw Alejandro estava de gira.

Després de la cacera que va rebre el porto-riqueny, Rosalía va haver d'acudir al rescat amb un missatge al seu Instagram: «Jo vull, respecto i admiro moltíssim en Raul. Ni cas de les pel·lícules, nosaltres sabem el que hem viscut . Aquest moment no és fàcil, així que gràcies a tothom per entendre i respectar».

Imatge de Rosalía amb Rauw Alejandro posant al photocall dels 40 principals
Rosalía salta en defensa de Rauw Alejandro | GTRES

Rauw Alejandro dedica una cançó a Rosalía

Rauw Alejandro va tornar el gest publicant 'Hayami Hana', una preciosa cançó on expressa tot el que sent per Rosalía: «Tot et vaig donar i tornaria a fer. Vaig acabar la nostra caseta per si t'ho fa tornar», cantava al ritme suau d'un piano.

Una cançó de per descomptat va commocionar tots els fans i va suggerir que potser la parella havia acabat per una altra raó que desconeixem.

L'exparella es podria veure dos mesos després de la seva ruptura

Tot i això, sembla que Rosalía i Rauw tornaran a veure's les cares en els propers Premis Billboard de la Música Llatina 2023 , que tindran lloc a Florida el 5 d'octubre.

Un esdeveniment on tots dos artistes seran convidats i serà el seu gran retrobament. Com reaccionaran Rosalia i Rauw Alejandro? Ja fa dos mesos que van acabar la seva relació, però sembla que els sentiments de tots dos encara estan a flor de pell.

Rosalia vista pels carrers de Los Angeles

De moment, la Rosalia no és a Catalunya. Fa uns dies va ser vista per una fan a Los Angeles. La cantant estava parada en un semàfor, conduint el seu cotxe enorme i amb el braç fora de la finestra.

Però la gent no ha pogut evitar fixar-se en el mateix: Rosalía està trista, i molt. Al vídeo es veu l'artista amb un posat molt seriós i trist que posen en evidència el mal d'amors de la cantant catalana.

Veurem si l'exparella es retroba a Florida el pròxim 5 d'octubre. De moment, cap dels dos ha confirmat la seva assistència, però el més probable és que siguin dos dels protagonistes de la nit, ja que tots dos han estat nominats a diferents premis.