Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulín de Ubrique molt emocionat durant la seva visita al programa 'Un año de tu vida' de Canal Sur

Jesulín de Ubrique, en xoc després de l'estrena de 'Masterchef Celebrity'

Jesulín de Ubrique i els seus companys, preocupats per les crítiques rebudes

La nova edició de 'Masterchef Celebrity' s'ha estrenat amb magnificència i enmig de la polèmica. I és que Jesulín de Ubrique s'ha convertit en un dels grans protagonistes gairebé des del principi, prometent regalar-nos autèntics moments.

De fet, ja durant la presentació del programa, el torero s'arrencava a cantar el seu mític tema 'Toa toa' juntament amb els tres jutges: Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera.

Així, ja des d'un primer moment, Jesulín de Ubrique ha promès que donarà el millor de si. «M'he mostrat com soc. M'he ficat al fang fins al final», confessava davant dels mitjans.

Jesulín de Ubrique a la promo de MasterChef Celebrity
Jesulín, gran protagonista de 'Masterchef' gairebé des del principi | RTVE

«Tots volem fer les coses bé, però l'important és que la disputa o la discussió sempre es quedava allà. El programa acabava i sopàvem junts», explicava respecte a la relació que ha aconseguit forjar amb els seus companys.

Però, lamentablement per a Jesulín i malgrat la il·lusió que té davant d'aquest nou repte, l'estrena de 'Masterchef' s'ha vist esquitxada per un fort escàndol.

D'aquesta manera, el 'reality' culinari ha acabat rebent crítiques fortes per part de l'audiència. Tot arran dels comentaris que els jutges van fer en referència al cas de Luis Rubiales, cosa que ha obligat la productora a emetre un comunicat demanant disculpes en nom seu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Aquesta situació tindria força preocupats els concursants, inclòs Jesulín, que ja és clarament un dels favorits del públic.

L'estrena de 'Masterchef Celebrity', entelada per la polèmica

Durant la roda de premsa, Pepe, Samantha i Jordi van fer broma amb la idea que aquesta nova entrega serà l'«edició dels 'picos'». Això els tenia força preocupats, reconeixent que han intercanviat alguns petons amb els concursants. Una clara referència al que ha passat amb Rubiales que ha indignat els fans del format.

De la mateixa manera, durant aquest primer programa, les crítiques han entelat completament l'estrena d'aquesta nova edició.

Els atacs han afectat principalment Jordi Cruz, que defensava el petó que li va fer Anabel Alonso fa un temps. «No és comparable», assegurava. Mentrestant, els seus companys feien broma amb la idea i arribaven a preguntar-li si ho havia denunciat.

«Cada programa de Masterchef a TVE ens costa 400.000€ de diners públics. Els presentadors s'emporten 130.000€ anuals cadascun. Avui han dit que aquesta «edició serà la dels 'picos' i que potser convidem Luis Rubiales»», s'han lamentat els espectadors a xarxes socials.

Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz a la promo de MasterChef Celebrity
Els jutges de 'Masterchef Celebrity', esquitxats per l'escàndol | RTVE

Bromes que han qualificat d'«impresentables». «Hem d'aguantar aquestes 'masclistades' per part de gent que es fa d'or amb els diners públics», sentencien. «Si munteu el xou i l'heu cagat diverses vegades, què menys que mantenir el silenci. Quins pocavergonyes», han prosseguit les crítiques.