Muntatge amb un primer pla de Carlota Corredera mirant a càmera

La nova feina de Carlota Corredera: s'allunya encara més de la televisió

Carlota Corredera ha sorprès tothom amb el seu nou projecte professional

Després de marxar de 'Sálvame', Carlota Corredera ha emprès un nou projecte que l'allunya cada vegada més de la televisió…

Davant la sorpresa de tots, la periodista ha donat el des de Telecinco a RTVE amb un nou projecte. Serà col·laboradora del programa que Lourdes Maldonado presenta davant dels oients de RNE, 'La tardes de RNE'. Estarà al capdavant de 'El Tridente', una secció de cor, del programa de ràdio amb David Insua i David Andújar.

Primer pla de Carlota Corredera al seu podcast 'Superlativas'
Carlota Corredera sorprèn amb la seva nova feina | YouTube

De la televisió a la ràdio

Després de dir adeu a Mediaset, la presentadora ha fitxat per 'Las tardes de RNE', el nou programa de Lourdes Maldonado per a les tardes de RNE, després de la cancel·lació de 'Hablando claro'. Així, tal com ella mateixa ha confirmat, Carlota Corredera farà una secció setmanal al programa de Lourdes.

«Il·lusió màxima! Estrenem avui 'El tridente' a les 16.30 h a @LasTardesDeRNE amb la gran @lourdesmaldonad», escrivia Carlota Corredera, dijous passat, compartint el missatge del seu company David Insua.

El comiat polèmic de 'Sálvame'

Fa un any Carlota Corredera deixava, davant la sorpresa de tothom, el seu treball com a presentadora de 'Sálvame', un programa en què la periodista era membre de l'equip des que es va començar a emetre fa 14 anys.

El motiu pel qual Mediaset va decidir prescindir-ne sempre va ser un misteri… Fins que a l'últim programa de 'Sálvame', que es va emetre el divendres 23 de juny, alguns dels seus companys van parlar de la injustícia de la seva marxa.

Carlota Corredera enfadada al plató de 'Sálvame'
A molts teleespectadors els va semblar una injustícia el comiat de Carlota Corredera. | Mediaset

«El programa de la meva vida, ho he dit altres vegades. Vaig començar dirigint i vaig acabar presentant. En el qual vaig conèixer l'amor i vaig ser mare. 'Sálvame' és un programa irrepetible, és història de la televisió, tant si es vol, com si no es vol. Estic segura que el talent que tots teniu i heu desenvolupat i aportat al programa continuarà volant i continuareu creixent. Hi ha vida després de 'Sálvame'», deia Carlota sobre el final de 'Sálvame'.

«Va pagar la festa que no havia de pagar»

«Una persona agraïda i zero ressentida», responia María Patiño, després d'emetre el vídeo de les declaracions de Corredera. Aleshores, parlava la seva companya catalana, Laura Fa:

«I podria estar-ho. Com que és l'últim dia, vull dir que em sembla tremendament injusta la seva sortida. Va pagar la festa que no havia de pagar. Em fa una tremenda tristesa que no estigui avui aquí acomiadant un programa que per a ella era tan important. Al final, de segur que a ella li sap greu com va sortir, però que continua tenint aquest amor per al programa que va ser de la seva vida».

Amb aquestes paraules la de Badalona insinuava que la causa del comiat de Carlota Corredera de 'Sálvame' era la seva involucració amb el documental de Rocío Carrasco.

Captura de pantalla de Carlota Corredera entrevistant a Belén Esteban en el videopódcast 'Superlativas'
Carlota Corredera té el seu propi espai a YouTube. | YouTube, @Superlativass

Els seus nous projectes

Després, va estar mig any en espera que li donessin un nou programa. I Carlota tornava a Telecinco amb '¿Quién es mi padre?', un programa que passava sense gaire èxit per l'horari de màxima audiència. El seu últim projecte a la cadena va ser l'última gala del 'Mediafest Night Fever'.

Des de llavors la periodista gallega s'ha mantingut allunyada de la televisió, gaudint de la faceta de presentadora del seu pòdcast 'Superlativas'. Ara, Carlota Corredera comença el seu nou projecte professional, al capdavant de 'El tridente', molt il·lusionada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!