Primer pla de Karmele Marchante

Karmele Marchante i la tragèdia que va arruïnar la seva vida

Karmele Marchante no ha tingut una vida fàcil

Karmele Marchante és una de les històriques periodistes del cor del nostre país. La de Tortosa, Tarragona, ha fet innombrables aparicions a la televisió al llarg de tota la seva carrera professional. Però, què n'ha estat d'ella? La veritat és que des que se'n va anar de 'Sálvame', la catalana ha continuat exercint de periodista.

L'any passat, en una entrevista a 'Corazón' de TVE, Karmele Marchante va confessar penedir-se d'haver treballat tants anys a la crònica social. Unes paraules que van sorprendre moltíssim. «Em penedeixo del temps que vaig estar a la premsa del cor per què es va anul·lar tota la vida anterior de periodista», va confessar.

La tragèdia que va arruïnar la vida de Karmele Marchante

Karmele Marchante no ha tingut una vida del tot fàcil. De fet, va patir una tragèdia que la va arruïnar completament. «El meu segon marit em va arruïnar, em va passar el mateix que a Carmen Maura, jo vaig donar uns poders i em va treure tot el que jo tenia. Aleshores, tenia necessitat de diners», va sentenciar.

Va ser per aquest motiu que Karmele Marchante es va veure obligada a aguantar a 'Sálvame', presentat per Jorge Javier Vázquez. Amb aquestes paraules podem deduir que la periodista no es trobava gens a gust al seu lloc de treball, però tenia la necessitat de mantenir-lo a causa dels seus greus problemes econòmics.

Marchante destrossada per la mort de María Teresa Campos

El passat dimarts 5 de setembre vam conèixer la trista notícia de la mort de María Teresa Campos. La periodista va morir als 82 anys en un hospital madrileny. Una notícia que va caure com un gerro d'aigua freda a tots els familiars, amics, companys de professió i seguidors.

Tots els mitjans es van fer ressò de la seva mort i grans personalitats del món de la comunicació s'han volgut acomiadar de l'estrella televisiva. Karmele Marchante, companya de la presentadora durant moltíssims anys, es troba completament destrossada pels fets.

Fotomuntatge de Karmele Marchante i María Teresa Campos
Marxant, destrossada per la mort. | Europa Press, Twitter

Fins ara, no havia sortit a la llum la suposada amistat entre la col·laboradora i la presentadora. És ben sabut que les dues dones havien estat companyes de professió i fins i tot havien compartit plató en moltes ocasions. Però no se sabia la relació entre totes dues fora de l'àmbit professional.

El dia de la mort de la mare de Terelu Campos i Carmen Borrego, Karmele Marchante va publicar el text següent: «Sobre la seva trajectòria professional ja s'ha dit tot. Prefereixo l'amiga i brillant treballadora. Generosa, pionera, inventora d'espais nous, incansable, alegre», va començar relatant.

«Genial i molt bona gent. Podria explicar moltes coses i totes de bones. Ara ja és en un lloc que presumeixo millor. Jo sempre la recordaré amb aquests ulls brillants i una ment privilegiada. La vaig estimar i la seguiré estimant», va concloure la de Tortosa.

Un darrer regal

Així, doncs, amb aquestes paraules, Marchante treia a la llum una relació d'amistat desconeguda per molts. A més a més, el dia de la capella ardent de la seva companya i amiga, la periodista li va fer el seu «últim regal» ple de significat. Especialment pels colors morats.

«El meu petit i últim regal per acompanyar la que va ser abans que res amiga i després companya i mestra. Només puc dir de María Teresa coses boniques i bones. I com que no m'agraden els tòpics prefereixo aquest comiat del color feminista», va sentenciar visiblement destrossada.