Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores plorant al Congrés Golden Nails

Rocío Flores i el motiu de la seva absència a la darrera reunió familiar: què ha passat

Rocío Flores ha faltat a una cita molt especial per a tota la família

Aquest divendres, 8 de setembre, la processó de la Verge de Regla recorria tota la localitat gaditana de Chipiona. Com cada any, aquesta és una data molt important per a la família Mohedano. Tot i això, aquest any, ha cridat l'atenció l'absència de Gloria Camila Ortega i de Rocío Flores.

Rocío Flores faltava a aquesta cita tan especial i no es reunia amb la resta de la família. Però, tal com ha explicat a les seves xarxes socials, ha estat per un motiu de pes.

Rocío Flores explica el motiu pel qual ha faltat a la seva cita a Chipiona

Ja queda lluny aquella estampa del balcó de la casa 'La meva àvia rosada' plena per tots els membres de la família. Aquest any han estat molt sonades les absències de Gloria Camila Ortega i, sobretot, la de Rocío Flores.

La noia s'ha volgut pronunciar en xarxes socials sobre el motiu pel qual no ha pogut anar a Chipiona a reunir-se amb la família en una data tan especial.

Captura del story de Rocío Flores parlant sobre la seva absència al balcó de Chipiona
Rocío explicava el motiu de la seva absència | Instagram, @rotrece

A través d'una història d'Instagram, Rocío Flores explicava als seus seguidors el motiu. "Avui hi hauria d'estar, en aquell balcó amb la meva família, però tenia aquest viatge pendent. Tot i així us tinc present", assegurava.

La jove tenia un viatge planejat des de fa temps, per la qual cosa li ha estat incompatible poder ser a Chipiona. Pel que sembla, és un viatge de treball a les Canàries, i és que la influencer té molts projectes entre mans ara mateix.

D'altra banda, Gloria Camila també s'ha volgut pronunciar en xarxes socials sobre la seva absència. "Us trobo a faltar", compartia la filla de José Ortega Cano.

Tampoc no han fet acte de presència Rosario Mohedano, Amador Mohedano, José Ortega Cano i, per descomptat, Rocío Carrasco. Però qui sí que s'ha deixat veure ha estat David Flores, que ha estat molt còmplice amb Rosa Benito.

Gloria Mohedano i José Antonio Rodríguez tampoc no han volgut perdre l'oportunitat de mostrar la seva devoció a la Verge de Regla. Una devoció que tots van heretar de Rocío Jurado i que, des de llavors, han continuat mantenint.

Aquest és el segon any consecutiu que Rocío Flores no acudeix

Va ser l'any passat quan Rocío Flores ja feia saltar totes les alarmes en faltar a la cita. En aquell moment, la filla de Rocío Carrasco es va justificar i, un altre cop, un compromís professional li va impedir acudir a la cita. "És veritat que se'm va convidar però no hi he pogut anar. Vaig cada any, però sí que és veritat que avui justament tenia feina aquí a Madrid i demà tenia un casament a Madrid on havia d'anar. Per qüestió de temps, no hi podia anar", confessava fa un any.

Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App
Rocío Flores està molt centrada en els seus projectes professionals | GTRES

Rocío segueix immersa en tots els nous projectes que comparteix amb els seus seguidors. La jove ha aconseguit fer-se un forat al món d'influencer. El seu nom ha esdevingut un bon reclam per a marques i col·laboracions.

Rocío Flores segueix apostant fort per la seva faceta de creadora de contingut, cosa que li permet invertir en els seus projectes i negocis. "Enfocada en el meu, sense llençar res a ningú, perfil baix, treballant per i per a mi", compartia fa unes setmanes.