Primer pla de Jesulín de Ubrique posant al photocall d'un esdeveniment l'any 2021

Jesulín de Ubrique confessa què va haver de fer per treballar a 'MasterChef'

Jesulín ha sorprès tothom en explicar com es va preparar per al concurs

Jesulín de Ubrique va demostrar dijous passat 7 de setembre, a més d'atrevir-se a posar-se davant d'un toro, també és capaç d'enfrontar-se a les proves de Masterchef Celebrity. La seva presència al talent show és un reclam per a l'audiència i són molts els que volen saber com va arribar a acceptar l'oferta. Jesulín, segons ell mateix explica, es va preparar a consciència per donar el millor de si mateix i és ara les properes setmanes quan veurem el resultat del seu entrenament.

Jesulín de Ubrique és de sobres conegut per la seva trajectòria professional com a torero. A més, el gadità, ha demostrat que també és capaç de cantar i de posar-se a prova en realities com El Desafío . Ara, el dretà ha anat més enllà i és un dels fitxatges estrella de la present edició de Masterchef Celebrity.

Jesulín de Ubrique ha confessat com s'ha preparat per a Masterchef Celebrity

El torero ha reconegut que la seva participació no és una cosa que formés part dels seus plans: "Ni em passava pel cap anar. Em van trucar diverses vegades en altres anys, però no era una cosa que em cridés l'atenció i tampoc sabia cuinar" .

Durant el càsting el d'Ubrique va preparar un arròs amb carrabiners. Un mes després s'hi van posar en contacte per dir-li que seria un dels participants de la següent edició del concurs.

Janeiro es va prendre molt seriosament el seu paper com a cuiner: "A partir d'aquí em vaig preparar treballant un mes i mig en un restaurant com a ajudant de cuina. Feia el que m'enviaven, fregant, ajudant, cuinant…", explicava en una entrevista recent durant la presentació del concurs al FesTVal de Vitòria-Gasteiz. En concret el torero es va preparar als restaurants El Duende i Los Tres Picos, tots dos d'Arcs de la Frontera, a Cadis.

Pel que sembla el torero no és la primera vegada que trepitja una cuina. De fet anys enrere Jesulín ja va comentar que una de les seves especialitats era el potatge de tagarnines, plat típic de la Serra de Cadis. Un guisat contundent amb llegums i embotit en què les tagarnines silvestres, obtingudes als prats aporten una untuositat i sabor especial.

Jesulín de Ubrique, amb cara de concentració, cuinant al programa 'MasterChef Celebrity' el 2023
Jesulín de Ubrique ja ha demostrat les seves qualitats com a cuiner al primer programa de Masterchef | RTVE

Altres dels plats que el destre hauria cuinat a casa seva haurien estat sopes esparragàs o sofregits amb els espàrrecs, en truita i remenats. És clar que el pare d'Andrea Janeiro és especialista en guisats, en cuina tradicional, apresa de la seva mare, Carmen Bazán.

Per perfeccionar la seva tècnica Jesulín va voler preparar-se a consciència i "se'n va anar dos mesos a treballar amb nòmina a un restaurant", assegurava Samanta Vallejo-Nágera. "Però a pencar, ¿eh? A fregar plats i el que fes falta", confirmava Jordi Cruz davant els mitjans a la presentació del programa.

El d'Ubrique reconeix quin és el seu paper al reality

Caldrà esperar veure com evoluciona el concurs per saber si la preparació de Jesulín dóna finalment els seus fruits. Mentrestant ens quedem les paraules del torero que ha explicat la seva participació al concurs. "M'he mostrat com sóc, sóc una persona molt competitiva i vull donar el millor de mi", assegurava.

Janeiro no ha interpretat cap paper: "Quan vull dir una cosa, la dic, però quan me l'he d'empassar, ho faig. M'he ficat al fang fins al final. Al programa hi ha molta tensió i tots volem fer les coses bé, però el més important és que la discussió sempre s'hi quedava".

En la primera intervenció Jesulín es va atrevir a cuinar una morena en medallons acompanyada amb un cruixent de la pell. Un plat que sens dubte va sorprendre el jurat de Masterchef.