Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic amb Sol Macaluso en primer pla, plorant. De fons, el logotip de 'GH VIP 8'

Sol Macaluso, sense por, denuncia l'assetjament que pateix abans d'entrar a 'GH VIP 8'

Sol Macaluso parla clar de la situació que travessa a 'Socialité'

Només queden 4 dies perquè arribi a les nostres pantalles la nova edició de GH VIP 8. Fins ara, només hi ha confirmat un concursant, Sol Macaluso. La periodista era anunciada com a concursant fa uns dies i el seu fitxatge ha despertat tota mena de comentaris.

Després de conèixer-se que la reportera estarà dins de la casa de Guadalix, les xarxes socials es van inundar de missatges molt durs cap a ella. Tal com ha revelat Sol, el linxament ha sobrepassat tots els límits. La televisiva es pronunciava a Socialité per denunciar l'assetjament que pateix.

Sol Macaluso rep una onada de crítiques després de confirmar-se el fitxatge a GH VIP 8

La periodista sorprenia tothom en confirmar-se la seva participació a Gran Hermano VIP. Sol Macaluso, que va guanyar certa notorietat quan va estar cobrint la guerra d'Ucraïna, fa el gran salt i passarà de ser qui dóna la notícia a ser ella la notícia.

Tot i això, les crítiques no es van fer esperar en xarxes socials fins a arribar a un punt que frega l'assetjament. Per això, Sol ha decidit pronunciar-se a Socialité sobre l'assetjament i l'enderrocament que està patint.

Captura de la reportera Sol Macaluso parlant durant una connexió en directe amb el programa 'Socialité' de Telecinco
Sol Macaluso denuncia l'assetjament patit | Mediaset

Segons ha relatat la periodista, les crítiques que reben vénen tant per la nacionalitat com pel físic.

''Que per què contracten estrangers, que, si sóc argentina que me'n vagi al reality de 'Gran hermano' d'Argentina, que per què no em torno al meu país, que vinc a treure la feina als espanyols'', ha explicat al programa de María Patiño.

Sol assegura que està rebent comentaris molt perjudicials i de tota mena. "Principalment l'assetjament està focalitzat en el racisme, en la meva aparença física i en la meva experiència laboral, no hi ha cap aspecte que s'estigui quedant fora", assevera.

Sol està travessant un dels moments més durs i complicats en patir recentment un avortament de bessons. "Que si estava massa grossa, que si l'elecció del vestit era molt dolenta, que si tinc un cos quadrat", explicava.

"El meu cos és com és i ho estimo així. la gent és zero empàtica perquè jo vaig patir un avortament fa un mes i és molt dur mentalment estar passant per un duel per una pèrdua i que t'acrivellin per com està el teu cos", continua explicant Sol Macaluso.

Sens dubte, l'avortament ha marcat un abans i un després a la vida de Sol. Per això, entrar a la casa de Guadalix era una cosa que li feia especial il·lusió i els més propers a ella l'han animat que ho fes.

GH VIP 8 arriba el proper 14 d'octubre

El reality per excel·lència arriba en 4 dies i l'expectació és màxima. És clar que Telecinco ha volgut canviar d'estratègia perquè no va confirmar cap concursant més per jugar així amb el dubte. La cadena de Fuencarral haurà de posar tota la carn a la graella si vol que el reality funcioni quant a dades d'audiències.

Sol Macaluso juntament amb Marta Flich i Ion Aramendi a la presentació de GH VIP a Vitòria
Telecinco només ha confirmat Sol Macaluso per a aquesta nova edició de 'GH VIP 8' | Mediaset