Primer pla de la reina Letízia somrient

La verdadera relació de Letícia amb Catalunya i les seves nombroses escapades secretes

Tots els secrets de la reina amb Catalunya

La reina Letícia sempre ha estat molt lligada a Catalunya, especialment a la ciutat de Barcelona. La ciutat comtal va ser triada per la seva germana Telma Ortiz per acabar els estudis universitaris. Letícia va optar per acabar-los a Mèxic i Érika, la seva germana petita, a Alemanya. Així doncs, va ser la mitjana de les germanes la que va decidir marxar a la capital catalana.

Per aquest motiu, la reina feia nombroses escapades a Barcelona per visitar la seva germana Telma. En aquella època, Letícia vivia amb la seva mare a Madrid, on ja començava a fer els seus primers treballs com a periodista. A més, segons Vanitatis, Letícia s'escapava, especialment a l'estiu, de càmping a la Costa Brava, a Girona.

Gràcies a tots aquests viatges, l'actual reina va començar a defensar-se amb el català. Llengua que, avui dia, parla gairebé a la perfecció. Posteriorment, la seva germana Telma, després de divorciar-se d'Enrique Martín Llop, es va refugiar novament a Barcelona, on va treballar com a subdirectora de Projectes del Departament de Relacions Internacionals de l'Ajuntament.

Telma Ortiz parlant amb la premsa als carrers de Madrid
Telma Ortiz, germana de la reina. | Europa Press

Tres germanastres catalans

No només amb el que hem explicat anteriorment, Letícia té tres germanastres catalans. L'any passat, la mare de la reina es va mostrar molt feliç i il·lusionada, ja que ara està acompanyada d'algú molt especial per a ella. Fa un temps, es van poder veure les primeres imatges de Paloma Rocasolano amb la seva nova parella a la revista Semana.

Així mateix, la sogra del rei Felip VI es mostrava obertament pels carrers de Madrid fent un petó a la seva actual parella, Marcus Brandler. Això fa pensar que la mare de la reina està intentant mantenir una vida amb una gran normalitat, tot i tenir una filla tan mediàtica.

Com Paloma Rocasolano, ell també és un home separat. En arribar a Espanya, va conèixer una catalana, amb qui es va casar el 1991 i va tenir tres fills: Maximilian, Joachim i Benjamin. Aquests tres homes són els nous germanastres de la reina Letícia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Letícia i el seu darrer gest amb Catalunya

La reina Letícia no ha dubtat en fer un gest amb Catalunya les darreres setmanes. Una firma catalana va ser la responsable de part del look que va escollir per a un esdeveniment molt especial. A principis del mes d'agost, Letícia va aparèixer amb les filles Elionor i Sofia per visitar la Granja Escola Jovent a Mallorca. Una ocasió especial per a la qual va triar un look còmode.

Muntatge de la reina Letícia i les seves filles Elionor i Sofia visitant la Granja Escola Jovent a principis del mes d'agost del 2023
Letícia va visitar la Granja Escola Jovent amb les seves filles el mes d'agost passat. | Instagram, @granjaescolajovent

Concretament la firma és TCN, ubicada a Tarragona. Una marca que fa més de 40 anys que crea peces femenines. Cosa que sembla que ha agradat a la reina. La camisa que portava per a l'ocasió ressalta perquè és de línies senzilles i de seda. Tot i la calor típica de l'estiu, la monarca no va dubtar a atrevir-se amb lluir màniga llarga.