Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Post de Julia Janeiro a Instagram posant en el seu viatge a Itàlia el 21 d'agost de 2023

Julia Janeiro ja no depèn de María José Campanario: l'oferta de Telecinco

Julia Janeiro ha rebut una proposta valorada en 30.000 euros setmanals

Julia Janeiro sempre ha rebut les mateixes crítiques perquè l'han acusat d'aprofitar-se de la seva família. De moment, es manté gràcies a la generositat de María José Campanario i Jesulín de Ubrique. Està estudiant a Madrid, però també va provar sort a Nova York, on va intentar convertir-se en maquilladora professional.

Julia Janeiro, segons Belén Esteban, «no té ni ofici ni benefici», però això era fins fa unes setmanes. La noia acaba de rebre una oferta de Telecinco i ja no depèn dels diners que li dona María José Campanario. Això sí, és decisió seva acceptar o continuar vivint dels seus pares, que no veurien amb bons ulls que caigués en la temptació de Mediaset.

Muntatge en primer pla de Julia Janeiro i María José Campanario feliços
Julia Janeiro cada vegada és més a prop de Telecinco | GTRES, España Diario, @julsjaneiro, Instagram

Julia podria ser concursant de 'Gran Hermano VIP', un concurs molt esperat que ha preparat un càsting prometedor. Zeppeling, la productora del programa, encara no ha confirmat la participació de Janeiro. Però, fonts properes asseguren que s'hi han posat en contacte i fins i tot ja se sap quant li volen pagar.

La representant Pilar Yuste reconeix que el fitxatge de Julia seria històric i fins i tot generaria més repercussió que Isabel Pantoja. No només això, podria aprofitar el seu flirteig amb Telecinco per fer entrevistes en alguna publicació.

Post de Julia Janeiro d'Instagram el 5 de novembre de 2022
Julia Janeiro és la' influencer' del moment | @julsjaneiro, Instagram

«Si fes una portada amb el seu pare, seria una bomba i amb Andreíta seria gairebé una bomba internacional. Seria una notícia gairebé del nivell de la família Carrasco».

Julia Janeiro ja ha pres una decisió

El càsting de 'GH VIP' ja està tancat i això implica que Julia Janeiro ha pres una decisió. El problema és que ningú sap quin camí ha triat, per això hi ha tanta expectació. Els experts en el tema asseguren que podria guanyar molts diners, tants que no li caldria estar pendent de la manutenció que li passen els seus pares.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Primer pla de María José Campanario a la Gala per la Fibromialgia de Sevilla
María José Campanario donarà suport a Julia Janeiro | GTRES

«Ara mateix, aquestes dues noies, tenint en compte que tot funciona a través de les xarxes, estarien per sobre fins i tot d'Isabel Pantoja. La seva cotització per a 'GH VIP 8' seria d'uns 30.000 o 40.000 euros», explica Pilar Yuste sobre Julia i Rocío Flors.

En el cas de Rocío Flores és impossible que participi al concurs perquè de moment està vetada a la cadena. Tot i això, cada vegada són més els que pensen que la filla de Jesulín de Ubrique començarà a treballar a la petita pantalla.