Muntatge de fotos de María José Campanario somrient i Jesulín d'Ubrique

Jesulín de Ubrique i María José Campanario: l'única veritat sobre la seva relació

Jesulín de Ubrique i la seva dona fa més de dues dècades que estan junts

Jesulín d'Ubrique torna a la primera fila mediàtica gràcies a la seva participació al concurs Masterchef Celebrity . El dretà, que durant anys es va mantenir allunyat dels mitjans, ha tornat a televisió amb un reality que el mantindrà diverses setmanes al focus informatiu. Casat amb María José Campanario des de fa dues dècades, són pocs els que coneixen com és en realitat la relació de Jesulín amb la dona.

Després de quinze mesos de festeig Jesulín de Ubrique i María José Campanario contreien matrimoni el 27 de juliol de 200. El lloc triat, la capella de Sant Francesc de Paula, a la hisenda Benazuza, ubicada a la sevillana localitat de Sanlúcar la Major. Un escenari en què la parella va segellar el seu amor davant de centenars de convidats.

Jesulín i María José Campanario, un amor a prova d'obstacles

Jesulín , que llavors ja era molt conegut com a torero, venia d'una sonada ruptura sentimental. El d'Ubrique havia tingut una relació de cinc anys amb la popular Belén Esteban , fruit de la qual va néixer la primera filla Andrea. El casament del destre amb María José va ser molt comentat i pocs auguraven l'èxit de la parella.

Des de l'inici se'ls han atribuït crisis i fins i tot ruptures, però la veritat és que, dues dècades després, res no ha pogut desestabilitzar el matrimoni. Va ser l'any passat quan van celebrar 20 anys de casats, un temps que ha estat marcat per no poques circumstàncies. La fibromiàlgia que pateix l'odontòloga des de fa 14 anys n'és un, un trastorn que li ha suposat diversos ingressos hospitalaris.

Foto de Jesulín de Ubrique i María José Campanario junts mirant a càmera
Jesulín de Ubrique i sumujer han superat junts molts obstacles | Europa Press

Altres han estat els romanços que se li han atribuït al torero amb no poques dones. Rumors que tampoc no han afectat una història d'amor com la seva.

El mateix jesulí feia broma sobre aquest assumpte en una entrevista que la parella va concedir a a HOLA! pel seu vintè aniversari de casament. "Hem tingut un bombardeig constant de ruptures. Potser estaven sota el meu llit i no m'he assabentat ni jo".

Al contrari, la parella està vivint un moment dolç i el d'Ubrique mai no ha contemplat l'opció del divorci.

La parella es va conèixer el gener del 2001 en un restaurant on van coincidir per casualitat. “Ell estava en una taula amb sa mare, alguns familiars i amics, que van ser els que ens van presentar. Després, ens va convidar a prendre cafè a la finca”, explicava María José a ¡Hola!.

“La vaig convidar a prendre un cafè amb unes amigues a casa meva, al camp”, confirmava Jesulín al programa Dues parelles i un destí . “I, abans de marxar, vaig buscar, enquadraré el moment en què la vaig veure sola. I, sobre una barreta de bar que hi tinc, al camp, li vaig dir: «Maria José, d'aquesta cara no t'oblidaràs»”.

La parella ha sabut durant aquests anys superar tots els obstacles

Quan va sortir a la llum la relació les crítiques apuntaven cap a l'odontòloga, que va requerir atenció mèdica per evadir-se dels comentaris negatius. "Vaig necessitar ajuda psicològica i psiquiàtrica per les crítiques. Ara, als meus 41 anys, faig servir les coses d'una altra manera", explicava a l'esmentada publicació.

A més, Jesulín i María José han hagut de bregar amb la guerra oberta entre el matrimoni i Belén Esteban. La tertuliana ha aprofitat la seva intervenció en diferents programes per parlar sobre l'un i l'altra, cosa que no faria asseure gens bé la parella.

Captura de María José Campanario parlant al plató de 'Sálvame'
La dona de Jesulín d'Ubrique va requerir ajuda psicològica per superar les crítiques | Mediaset

Ara, 21 anys després de formalitzar la relació, el matrimoni està més unit que mai i centrat en els seus tres fills en comú. Precisament l'any passat donaven la benvinguda a l'Hug. Un nen que tots dos es refereixen com "una benedicció".