Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adara Molinero somrient al plató de 'GH VIP'

Les paraules d'Adara Molinero just abans de trencar amb Bosco Martínez-Bordiú

Adara va suggerir allò que passava abans de la ruptura

Adara i Bosco van trencar la seva relació a finals del mes d'agost. El guanyador i la finalista de 'Supervivientes' es van conèixer a l'última edició del 'reality' i just a la gala final van deixar veure amb un petó que hi havia alguna cosa entre ells.

Coincidint amb la ruptura tots dos van deixar de seguir-se a les xarxes, però, curiosament, unes setmanes abans era Adara qui feia unes significatives declaracions que després han cobrat especial importància.

Concretament va ser a mitjans d'agost quan Adara Molinero es convertia en portada de la revista 'Lecturas', en la qual mostrava casa seva i pregonava l'enamorada que estava del nebot de Pocholo. «Estic il·lusionada, sento coses molt fortes», assegurava.

Storie de Bosco Martínez-Bordiú a Instagram amb Adara Molinero asseguts en un sofà
L'atracció entre els concursants de 'Supervivientes' va seguir més enllà del 'reality' | Instagram, bosco_boscolitos

Adara va confessar en una entrevista quina era la seva por

Adara, però, reconeixia que no havia dit a la seva parella que estava enamorada. «Sí, no li ho he dit. Crec que són les pors», contestava ella.

Una entrevista en què Molinero explicava com va començar a sentir-se atreta pel guanyador del concurs. «Hi va haver un dia que vaig dormir amb ell i això em va agradar. A ell li passava el mateix. Hi havia contacte físic, esquena contra esquena», explicava sobre la seva convivència amb ell al programa.

I continuava explicant com va ser després, un cop fora del concurs: «Vam sortir de l'illa i a l'hotel va començar a haver-hi més acostament. Cada vegada més...no sé què em va passar, li abraçava molt tota l'estona, avui dia segueixo assimilant-ho. Tinc por».

Entre ells hi havia «una atracció brutal», segons paraules d'Adara. Però el que més el va atraure del madrileny va ser la seva manera de tractar-la: «Em tracta increïble, com una princesa, es preocupa molt per mi. És molt afectuós, té un munt de detalls, mai m'han tractat així».

Storie de Bosco Martínez-Bordiú a Instagram amb Adara Molinero al tren el 18 de juliol de 2023
Adara va confessar a 'Lecturas' quina era la seva por en la relació | Instagram, bosco_boscolitos

Adara explicava com va ser el moment en què van decidir que començaven una relació com a parella: «M'ho va demanar ell. Vam quedar per menjar i em va dir que li agradaria que allò nostre fos més seriós».

No obstant això, a la mateixa entrevista Molinero va explicar una cosa que li preocupava: «Em fa por que estiguem en diferents etapes, però tant me fa. No és el mateix estar en una platja sense responsabilitats que a la vida real».

Poc després, el que semblava un amor amb futur es va esvair i una presumpta crisi va acabar amb la relació. Tots dos van deixar de seguir-se a les xarxes socials deixant enrere escapades romàntiques, viatges amb amics i multitud de publicacions que semblaven assegurar que tot era perfecte. La realitat ara és una altra i tots dos segueixen endavant amb les seves vides, però per camins molt diferents.

Adara i Bosco van deixar de seguir-se a les xarxes després de la ruptura sentimental

La mateixa Adara Molinero, després de dies de silenci, publicava a Twitter: «Estic soltera. Hi ha anècdotes que no ho superen. Allò que és bo, marca, és normal».

Martínez-Bordiú, per la seva banda, no va donar una explicació oficial sobre la ruptura sinó que va deixar alguna pista a les seves xarxes socials que ho apuntaven. «Quan hi ha mal temps i onatge a la vida d'un ha de pensar que si hi ha temporal, hi ha vent i si hi ha vent, el veler llença», escrivia.

Lluny de lamentar-se, el guanyador de 'Supervivientes' transmetia un missatge positiu als seus seguidors: «Moments d'aquests són els de veure el bé. Pensar que tots els sentiments encara que fan mal són bonics, ja que de l'amor a l'odi hi ha un pas». Unes paraules amb què el nebot de Pocholo demostra que segueix al màxim tal com ell mateix deixava clar al concurs.