Primer pla d'Emma García mirant a càmera amb un somriure al plató de 'Mujeres, Hombres y Viceversa'

Emma García i el seu marit Aitor Senar: per què no en parla a la televisió

Emma García i el seu marit formen una de les parelles més estables de la televisió

Tot i ser una de les presentadores més estimades de la televisió, Emma García sempre ha intentat mantenir la seva vida privada lluny de la seva professió.

La presentadora tornava aquest cap de setmana, després de gaudir de les vacances d'estiu, al capdavant del programa 'Fiesta'. I, malgrat ser una de les comunicadores de més èxit de la petita pantalla, mai parla del seu marit a la televisió.

I el motiu no és altre que sempre ha intentat protegir la seva intimitat. Tant la del seu marit, Aitor Senar, com la de la seva única filla en comú, Uxúe.

Més de tres dècades junts

De fet, encara que Emma és molt activa a les seves xarxes socials són molt poques les imatges que comparteix amb el seu marit o amb la seva filla.

I una d'aquelles poques ocasions en què la vam poder veure amb el seu marit, va ser el passat mes de maig quan van anar junts al casament dels seus amics, Raúl Prieto i Joaquín Torres, a Sevilla.

Casats des de fa 23 anys, formen una de les parelles més estables i sòlides de la televisió. Però Aitor, enginyer de professió, sempre ha intentat mantenir-se en un discret segon pla, lluny del focus mediàtic. «No hi ha més secret que les ganes de voler estar amb la persona que tens al costat», confessava Emma a 'Viva la vida'.

Captura del story d'Instagram d'Emma García amb el seu marit a la boda de Raúl Prieto i Joaquín Torres
Emma García no parla del seu marit a la televisió | @emmagarciaweb, Instagram

Tot i ser molt gelosa de la seva vida privada, la presentadora de Telecinco confirmava la seva felicitat, després de més de tres dècades amb el seu marit. «Jo presumeixo d'estar casada i més viva que mai. Tu et creus que amb la persona que tinc al meu costat em temptarà algú?», deia al seu programa, 'Fiesta'.

Emma García va demanar matrimoni a Aitor

Aitor Senar porta a la vida d'Emma García des de fa 34 anys. Es van conèixer quan eren adolescents, quan només tenien 16 anys. I, encara que va ser un enamorament sobtat, no van decidir començar una història d'amor fins temps després.

Segons va confessar la mateixa presentadora, la seva relació sentimental va patir «diverses parades», a causa dels seus respectius projectes professionals, fins que es van retrobar i van decidir apostar per la seva història d'amor.

De fet, va ser Emma la que li va demanar matrimoni a ell. «Va ser molt poc romàntic», va confessar la periodista. La conversa va tenir lloc quan estaven a punt d'anar-se'n al llit a dormir i l'Emma va llançar la pregunta. «Amor meu, ens casem?» a la qual cosa ell va respondre amb un breu «sí».

Captura de pantalla d'Emma García enfadada amb Ginés Corregüela en 'Fiesta'
Emma García no vol parlar d'Aitor Senar als seus programes | Telecinco

La parella es donava el 'sí, vull' a la seva terra natal, a la platja de Zarautz, a l'estiu de l'any 2000. I quan estaven acabats de casar, Mediaset España li feia una oferta molt temptadora a Emma per la qual van haver de fer les maletes i traslladar-se a Madrid.

Sobre això, la presentadora va confessar que Aitor es va mudar per ella i per la seva felicitat. I, afortunadament, tot va sortir bé. En ple èxit professional gràcies al programa 'A tu lado', Emma García es convertia en mare per primer cop.

Uxúe, la seva única filla

La petita Uxúe, va néixer el 2006, a Sant Sebastià. En aquell moment a Emma li va ser impossible agafar la baixa maternal, per la qual cosa Aitor no ho va dubtar. «Ho va deixar tot i es va quedar les 24 hores cuidant la nostra filla», va confessar la periodista.

Fins ara, Emma no sap si la noia voldrà seguir els seus passos al món de la comunicació. «Va dient diferents coses i tant de bo faci el que li agradi, li vingui de gust i amb el que gaudeixi», explicava.

Tanmateix, sí que reconeix que «escriu molt bé». Això sí, ha de tenir clar que «a mi no m'han dit mai el que he de ser i espero fer el mateix amb la meva filla».