Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jorge Javier Vázquez durant l'estrena de 'Contes xinesos'

L'audiència de Telecinco dicta sentència davant el retorn de Jorge Javier Vázquez

El català Jorge Javier Vázquez ha tornat amb magnificència

Jorge Javier Vázquez ha tornat a Telecincodesprés de més de quatre mesos allunyat de la televisió. Així, el retorn del català ha causat una gran expectació entre el públic, que no ha dubtat a deixar ben clara la seva opinió sobre 'Cuentos Chinos', el seu nou programa.

D'aquesta manera, queda clar que l'audiència havia trobat molt a faltar l'espurna i l'energia del presentador de Badalona, que ha tornat més rebel i implacable que mai. De fet, no s'ha tallat a l'hora d'enviar indirectes a tort i a dret als alts directius de Mediaset, inclosa Ana Rosa Quintana.

Així, el català assegura que sap molt bé «qui hi va participar perquè això passés», en referència al final de 'Sálvame'.

Jorge Javier Vázquez a l'estrena de Contes Xinesos a Telecinco
Jorge Javier Vázquez reapareix a 'Cuentos Chinos'. | Mediaset

I, encara que no oblida, promet no que no ve amb 'ànim revengista'. «Hi vinc a entretenir. Només demano que no maregin», sosté. Alguna cosa, que inevitablement, ha donat peu a tota mena de comentaris a les xarxes socials.

«Jorge Javier Vázquez torna a televisió sent ell. Ja calia una mica de gamberrisme a Telecinco», han comentat durant l'emissió.

I és que les indirectes a companys com ara Sandra Barneda i 'Así es la vida', que ha ocupat les tardes durant tot l'estiu, tampoc no han faltat.

Plató de Contes Xinesos amb Jorge Javier Vázquez a Telecinco
L'audiència trobava a faltar el presentador català. | Mediaset

Jorge Javier Vázquez, molt estimat per l'audiència de Telecinco

«El primer programa i ja s'ha cagat damunt dels col·laboradors de 'Así es la vida', és que em pixo JAJAJAJAJA», han assenyalat. «El revés ha arribat fins a la Xina».

També hi ha qui ha aplaudit la gran feina que hi ha darrere del decorat del programa, que és realment impressionant. «Feia temps que no veia un plató de TV tan bonic i diferent. Es nota que hi han posat ganes», es pot llegir.

Tot i això, les crítiques també han estat força presents i és que hi ha qui ha vist Jorge Javier Vázquez força prepotent. Però, abans de res, no entenen que es permeti que un presentador ataqui d'aquesta forma i des de dins la mateixa cadena per a la qual treballa.

«Gamberrisme? És altiu, deïficat i sense autocrítica. Un canal que està perdent milions en publicitat per la nefasta audiència, no pot permetre que estiguin tirant merda al mateix canal des de dins. A més, veient el tipus de programa que és, cap famós seriós voldrà anar-hi», opinen.

De moment, caldrà esperar per conèixer les xifres d'audiència que ha aconseguit l'esperadíssima tornada del presentador de Badalona i comprovar si pot plantar cara a Pablo Motos a partir d'ara.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!