Primer pla d'Alexia Putellas somrient al Camp Nou

Alexia Putellas, d'escapada de cap de setmana: fotos molt ben acompanyada

La futbolista desconnecta abans de debutar a la lliga

Alexia Putellas continua sent una de les protagonistes del cercle mediàtic. Fa uns dies els vam revelar el sou de la futbolista i, ara, els mostrem on està passant els últims dies de vacances.

Tal com els indiquem, les seves primeres vacances van ser a Eivissa, juntament amb algunes de les seves companyes de la selecció. Un cop van acabar els actes institucionals, allà es van poder relaxar i gaudir de l'illa. Ara, la situació es repeteix, després de tornar de la gira de Mèxic, la futbolista desconnecta abans de preparar-se per al primer partit de lliga.

Alexia Putellas desconnecta

Després d'arribar de Mèxic, la catalana ha gaudit d'una jornada de descans abans de tornar a posar-se sota les ordres de Jonatan Giráldez. La doble guanyadora de la Pilota d'Or ha aprofitat el dia per aclimatar-se, descansar i superar el jet-lag.

La primera parada de la blaugrana ha estat Barcelona. A través de les xarxes socials hem pogut seguir els seus passos. Els seus primers passos han estat a l'Eixample, concretament, a Syra Coffee on ha pogut gaudir d'un bon cafè.

Pel que ha publicat la futbolista, és una autèntica fanàtica del cafè. D'allà va sortir amb un cafè torrat amb un nom peculiar, «Alexia's Gold».

Captura de pantalla d'una història d'Instagram d'Alexia Putellas on ensenya un cafè
Alexia Putellas gaudeix dels seus dies lliures a Barcelona. | Instagram, @alexiaputellas

A més de passar per Barcelona, també s'ha desplaçat fins a la Costa Brava, on ha gaudit d'un gran sopar a Palafrugell molt ben acompanyat.

La companyia d'Alexia Putellas

Als seus dies lliures, la companyia essencial d'Alexia és la seva gossa Nala, que l'acompanya a tot arreu. Se les veu juntes a tot arreu, i aquest cap de setmana se les ha vist a la Costa Brava.

Allà va passar una nit saborosa a Palafrugell, on ha gaudit de la gastronomia i de les millors vistes de Catalunya. 'És secret', ha estat el restaurant elegit per la futbolista. Allà ha gaudit d'un ric sopar amb Nala, un dels essencials de la seva petita família.

Nala té el seu compte a Instagram, on acumula més de 7.000 seguidors, i on apareix sovint amb la futbolista. Precisament, va ser a partir d'aquest compte on vam conèixer el suposat romanç d'Alexia amb Olga Ríos.