Imatge primer pla d'Alexia Putellas amb fons negre

El gest d'Alexia Putellas que aplaudeix l'afició del Barça

Alexia Putellas s'ha desplaçat fins a Mèxic aquesta setmana

Alexia Putellas ja és a Mèxic. La capitana està preparada per a començar la pretemporada amb el Barça aquesta setmana. Per aquest motiu, ha viatjat aquest dilluns fins a Amèrica acompanyada de Mapi León.

Alexia Putellas ha interromput les seves vacances per a ficar-se de ple en els entrenaments de la pretemporada. Així, tant Putellas com Mapi León han viatjat fins a Mèxic per a incorporar-se a la concentració del Barça.

Després d'uns dies d'allò més convulsos després de l'escàndol Rubiales, les jugadores de la Selecció van dir prou. I és que van anunciar divendres passat que renunciaven a jugar-hi més. Concretament, si els actuals dirigents seguien en els seus càrrecs.

Un comunicat que signaven moltes de les jugadores del futbol femení, entre les quals es trobava la mateixa Alexia. I un gest que va ser molt aplaudit per l'afició. 

Com també ho ha estat l'últim que acaba de fer la futbolista. Renunciar al que quedava de les seves vacances per a tornar al camp amb el Barça.

L'aplaudit gest d'Alexia Putellas

Alexia Putellas ja és a Mèxic per jugar la pretemporada amb el Barça. Però ha estat un gest de la capitana que ha fet que tota l'afició l'aplaudeixi.

I és que Alexia Putellas hauria estat l'única jugadora de la Selecció que hauria escurçat les vacances. I tot per arribar a temps per fer els primers entrenaments amb l'equip.

Alexia Putellas es trobava, fins ara, de vacances amb les seves companyes de la Selecció. Fa pocs dies, vam poder veure-la gaudint del mar i del sol juntament amb Jenni Hermoso a Eivissa.

Tot i això, ara li ha tocat tornar a vestir l'equipació blaugrana i traslladar-se fins a Mèxic per donar inici a la pretemporada.

«El míster ja les té aquí», ha publicat el compte oficial de Twitter (ara, X) del FC BarcelonaFemení. Al tweet, es poden dues imatges de les jugadores donant-li la mà a l'entrenador de l'equip, Jonatan Giráldez.

«Alexia i Mapi s'incorporen al grup», ha publicat també el club. En aquest cas, amb un vídeo de les jugadores blaugranes saludant les companyes mentre comencen els entrenaments.

Així, el Barça jugarà en total dos amistosos a Mèxic. El primer, aquest dimarts, 29 d'agost, contra el Club América Femenil.

Un partit que es jugarà a l'Estadi Azteca, recinte que compta amb una capacitat de 83.264 persones. I divendres, 1 de setembre, es disputarà el segon partit contra el Tigres Femenil.