Primer pla de Patricia Pardo somrient a la festa de la productora Unicorn, celebrada el mes de maig passat

Patricia Pardo pren una decisió després de confirmar que està casada amb Christian

Patricia Pardo ha tornat a Telecinco

Patricia Pardo ha reaparegut a ''El programa de Ana Rosa' després de viure les seves vacances més especials. Després d'anunciar el mes de juliol passat el seu casament amb Christian Gálvez i el seu embaràs, la presentadora ha pres la decisió de tornar a la rutina abans que la resta dels seus companys, que ho faran al setembre.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Patricia Pardo: el seu retorn a Telecinco

Ha passat poc més d'un mes des que Patricia Pardo decidís confessar als quatre vents via xarxes socials el seu matrimoni amb Christian Gálvez i el seu embaràs. La veritat és que la gallega va assegurar que feia un any que estava casada amb el locutor, però que fins ara ho havia mantingut en secret.

«Així lluïa el cel de Madrid el dia del nostre casament. No podem estar més enamorats i feliços esperant el nostre nadó», va escriure en una publicació per a Instagram.

La presentadora va agafar de sorpresa tothom en comunicar aquesta notícia, ja que ningú s'imaginava que anés a fer aquests dos passos tan importants sobtadament. A causa d'això, suscitava força interès el retorn de Patricia Pardo a Telecinco, atès que cridava l'atenció el fet que se n'anés a pronunciar o no. Doncs, ja us assegurem que no ho ha fet, ja que ha començat conduint el format amb total normalitat.

Captura d''El Programa del Verano' amb Patricia Pardo com a presentadora el 28 d'agost de 2023
Patricia Pardo ha tornat com a presentadora d''El programa d'Ana Rosa' | Mediaset

Les primeres paraules de Patricia Pardo a la tornada a la televisió

«Avui és dilluns 28 d'agost, arrenquem 'El Programa del verano'», d'aquesta manera començava Patricia Pardo presentant l'espai matutí. Visiblement molt emocionada i il·lusionada per haver-se tornat a posar al capdavant del seu estimat format, Pardo ha obviat esmentar la seva futura maternitat al costat de Christian Gálvez.

Captura d''El Programa del Verano' amb Patricia Pardo com a presentadora el 28 d'agost de 2023
Patricia Pardo no ha volgut pronunciar-se ni sobre el casament ni l'embaràs | Mediaset

És força probable que no ho faci, ja que si alguna cosa caracteritza la gallega és la seva discreció i dedicació per mantenir la seva vida privada lluny dels mitjans. Encara que, de fet, això podria canviar en el cas que un company seu comenti en públic la notícia. No és la primera vegada que passa, ja que la darrera vegada que Patricia Pardo es va veure en aquest compromís va ser quan va sortir a la llum la seva relació sentimental amb el presentador.