Primer pla d'Edmundo Arrocet amb rostre seriós durant la premiere 'El Aguafiesta' a Madrid el 2023

La frase d'Edmundo Arrocet després de la pèrdua de María Teresa Campos

Edmundo Arrocet ha protagonitzat una intervenció polèmica en recordar María Teresa Campos

Edmundo Arrocet ha estat una de les cares populars que ha tingut unes paraules de record per a María Teresa Campos. La popular presentadora moria dimarts passat amb 82 anys després de ser ingressada per una insuficiència respiratòria aguda. L'humorista tenia unes paraules per a la que va ser la seva parella durant gairebé cinc anys.

Ha estat el programa d'Antena 3, 'Espejo Público', el que es posava en contacte amb l'actor argentí-xilè. «Vaig viure sis anys amb ella i vaig ser molt feliç», començava dient via telefònica. «És una pèrdua per a tots nosaltres, la família i la gent que l'estimava, estem molt tristos», ha destacat Edmundo.

Edmundo Arrocet ha tingut unes paraules de record per a María Teresa Campos

El còmic explicava que en aquests moments no es troba al nostre país i per això la notícia l'enxampava per sorpresa: «Estic a Amèrica i no m'ho vaig imaginar mai». Arrocet no estava al corrent de l'empitjorament de la seva salut: «M'ha trucat aquest matí el meu representant i m'ha dit que Teresina ja no estava amb nosaltres, he estat molt de temps fora, uns sis mesos, així que no estava al corrent que estava malament».

Un empitjorament que va ser progressiu i que va provocar a María Teresa un important deteriorament cognitiu. Durant la seva intervenció telefònica, Edmundo recordava l'última vegada que va parlar amb María Teresa Campos: «Quan me'n vaig acomiadar i me'n vaig anar a Marbella, quan havíem acabat. Aquesta va ser la darrera vegada que vam parlar».

Imatge d'Edmundo Arrocet amb María Teresa Campos, tots dos seriosos i amb ulleres de sol, el 2019
Edmundo Arrocet va parlar a 'Esoejo Público' de l'última vegada que va veure María Teresa Campos | Europa Press

Susanna Griso va aprofitar la conversa per preguntar a Edmundo si als seus plans hi havia l'opció de trucar a les filles de la seva antiga parella per expressar-li els seus condols. Ell, per la seva banda, mostrava la seva intenció de posar-se en contacte amb elles: «Escriuré a les seves filles. Jo estic amb una mica de sentiment amb elles, no crec que s'hagin portat bé amb mi... del tot».

Tot i això, el moment de màxima tensió ha arribat quan l'humorista ha dit que no demanaria perdó a María Teresa Campos després de tot el que va passar amb ella. «La que m'havia d'haver demanat perdó és ella a mi. Jo a ella no perquè mai va ser veritat res d'això».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Unes paraules que contrasten amb la frase en què reconeix tenir-ne un bon record. «En el meu record sempre la tinc amb molt d'afecte, que va ser el que teníem. Tinc bones vibracions», declarava.

Edmundo Arrocet era titllat de 'cínic' per Joaquín Torres, amic de la presentadora

Tot seguit, ha estat l'arquitecte Joaquín Torres, amic de María Teresa, qui no ha pogut reaccionar i ha acusat Arrocet de cínic. Torres qüestionava les paraules d'afecte en aquests moments tan complicats per a la família Campos, hores després de morir la malaguenya.

«Em sembles un gran cínic», responia el marit de Raúl Prieto. «Per dignitat, avui, hauries de respectar el dolor de la família, ni ha estimat María Teresa ni l'estima. No et fa mal. Si fa sis anys que no apareix!», sentenciava Joaquín visiblement enfadat.

Unes paraules a què Edmundo ha volgut contestar. «Cada persona pot pensar el que vulgui, però crec que estàs desencertat», s'ha limitat a respondre Arrocet.

Va ser el 28 de desembre de 2019, dia dels Sants Innocents, quan Terelu Campos i Carmen Borrego, llegien al programa 'Viva la vida' un comunicat signat per la seva mare. En ell, María Teresa Campos informava tothom de la seva separació sentimental d'Edmundo Bigote Arrocet. Poc després, la comunicadora revelava que la seva parella havia trencat amb ella per WhatsApp, una ruptura que la va deixar en un estat anímic delicat.