Primer pla de Laura Fa amb cara de sorpresa

El dur relat de Laura Fa sobre la mort de María Teresa Campos: «Ja ha passat»

Laura Fa ha reaccionat després de la mort de María Teresa Campos

La mort de María Teresa Campos és el més comentat de les últimes hores. La presentadora feia uns dies que estava ingressada, i aquesta matinada ha traspassat. Amics, companys de professió i persones properes a la periodista han volgut dedicar unes paraules a la periodista, que la consideren com una de les referents del periodisme.

La catalana Laura Fa, que estava al corrent de l'estat de salut de la periodista, ha volgut dedicar-li unes paraules, després de conèixer la notícia. A través del seu compte de Twitter, la periodista del cor ha volgut traslladar tot el seu suport a les seves filles, Terelu i Carmen.

Laura Fa: «Ja ha passat»

Gairebé a les nou del matí, quan ja es coneixia la notícia, la periodista ha volgut compartir la notícia amb els seguidors. A través d'un missatge d'admiració, Laura Fa ha reconegut que Maria Teresa era una de les grans del periodisme.

«He seguit per xarxes l'evolució de la Campos. Quan m'ha començat a sonar el telèfon de diferents mitjans he pensat 'ja ha passat'», ha indicat la periodista, que ha reconegut que ha rebut diverses trucades.

«Maria Teresa és com les grans dives, eterna, i serà sempre un referent per al periodisme. Us abraço fort Terelu i Carmen», ha indicat.

Laura Fa ha volgut traslladar tot el seu suport a les seves companyes Terelu Campos i Carmen Borrego, que van ser les seves companyes durant la seva etapa a 'Sálvame'.

«Ets una falsa»

Tot i que la periodista ha compartit el missatge amb tota la bona intenció, ha rebut crítiques per part dels seus seguidors, que l'han titllada de «falsa».

«Som una societat d'hipòcrites, tots la criticàvem», «Falsa», «Que falses sou! Si no la suportava ningú!», o «Què no tens feina?», han estat alguns dels comentaris que ha rebut.