Primer plànol de María Teresa Campos amb els ulls plorosos en un plató de televisió

Concepción Luque, mare de María Teresa Campos, va morir el mateix dia que ella

María Teresa Campos ha mort quan es compleixen 17 anys de la pèrdua de la seva mare

María Teresa Campos ha mort la matinada de dimarts 5 de setembre. La presentadora feia dos dies que estava ingressada a la Fundació Jiménez Díaz per una insuficiència respiratòria aguda. Amb María Teresa han estat en tot moment però les seves filles, Terelu Campos i Carmen Borrego, i els seus nets i altres familiars propers.

La casualitat ha volgut que la popular presentadora hagi mort el mateix dia en què, fa 17 anys, acomiadava la seva mare, Concepción Luque. Una trista coincidència que sens dubte la seva família també tindrà present un dia com avui. El 5 de setembre del 2006 María Teresa rebia un dels cops més durs de la seva vida, la seva mare moria amb 93 anys a causa d'una pneumònia.

María Teresa Campos ha mort el mateix dia que la seva mare

La mateixa María Teresa Campos li dedicava unes paraules poc després de morir. «En homenatge a la meva mare he de dir que hem estat uns privilegiats en tenir una mare meravellosa. Una d'aquelles dones de les quals ja en queden poques, que entregava la seva vida perquè les seves filles fóssim dones diferents, més lliures i no sé si millors».

María Teresa Campos des de sempre va ser una persona molt familiar i propera als seus. Tot i que va néixer a Tetuan, el Marroc, en fer un any es va traslladar a Màlaga. Allà va residir fins que es va mudar a Madrid per treballar a la ràdio i la televisió.

Per a la popular presentadora, Concepción, va ser sempre el seu referent. A més de mestressa de casa, Concepción ajudava en la seva joventut el seu pare al laboratori de la farmàcia que tenien a Màlaga. Per a María Teresa Campos, ella era el seu pilar de vida, la persona que sempre la va recolzar en les seves decisions personals, sense qüestionar-li res.

María Teresa Campos posa amb un conjunt de jaqueta i pantalons vermells, i una brusa negra amb talps blancs
La casualitat ha volgut que María Teresa Campos hagi mort en una data especial per a la família | Europa Press

La història es repeteix i María Teresa Campos s'ha convertit en el referent de les seves filles Carmen Borrego i Terelu Campos, que estan desolades per la pèrdua de la seva mare. Des que la presentadora ingressés a l'hospital, la família s'ha mostrat molt unida. A més, han trobat el suport d'íntims com Rocío Carrasco, que ha esdevingut un dels suports més forts de les filles de la presentadora morta.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«La meva mare és la meva vida, el meu déu i el meu referent», eren les paraules de l'última carta que Terelu dedicava a la seva Maria Teresa al blog de la revista Lecturas. Unes paraules molt especials que escrivia amb motiu de la celebració del Dia de la mare i en què parlava de la persona que ho ha donat tot per ella.

María Teresa és el referent de les seves filles, Terelu Campos i Carmen Borrego

I Terelu continuava: «La meva mare és l'orgull de la meva vida, jo soc el que soc gràcies a ella». La tertuliana explicava que ella va perdre quan ella era molt jove. «Qui ha lluitat i lluitat per les seves dues filles ha estat la meva mare, que ha viscut moments regulars i de desesperació econòmica ha estat ella», reconeixia.

Captura de 'Sálvame' amb Carmen Borrego al plató el 9 de maig de 2023
Carmen Borrego i Terelu veuen María Teresa Campos com el seu referent | Mediaset

Precisament, en aquesta missiva Terelu també feia referència a la seva àvia, de la qual avui se celebra l'aniversari de la mort. La filla de Maria Teresa Campos la recordava com una persona «de tot menys antiga, ajudava el seu marit amb els comptes del seu negoci». Sens dubte, una data que tota la família recordarà avui també just en el moment del comiat a la matriarca del clan.