Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre molt seriós

Antonio David Flores explica què pensa realment de María Teresa Campos

Antonio David ha volgut recordar la mítica presentadora

Antonio David Flores s'ha sumat a la llista de famosos que han volgut recordar María Teresa Campos. I és que, des que la presentadora va ser ingressada, l'exguàrdia civil ha aprofitat l'ocasió per seguir la venjança contra Telecinco.

L'ex de Rocío Carrasco no mantenia una relació cordial amb la matriarca del clan Campos a causa de l'amistat d'aquesta amb la filla de Rocío Jurado. Tot i això, ha revelat davant dels seus seguidors allò que realment en pensa.

Antonio David Flores recorda María Teresa Campos

Antonio David ha tornat a fer el que millor sap, fer servir tercers per danyar els seus màxims enemics. En aquesta ocasió, l'ingrés hospitalari de María Teresa Campos li ha valgut per alimentar la guerra contra Mediaset.

En el seu últim vídeo publicat al seu canal de Youtube, el pare de Rocío Flores dedica unes paraules a la matriarca del clan Campos. «Quan María Teresa Campos va atacar Telecinco», així titula el malagueny la seva publicació en record de la mítica presentadora.

Captura del vídeo en directe d'Antonio David Flores en directe assegut en una cadira amb un micròfon el 21 d'agost del 2023
Antonio David recorda un dels moments més polèmics de María Teresa | YouTube, Antonio David Flores

Així, Antonio David ha optat per l'hemeroteca per rescatar un fragment de quan Teresa va marxar a Antena 3. En concret, s'hi veu com en aquella època va carregar contra Paolo Vasile com només ella ho sabia fer.

Després del visionat d'aquestes imatges, l'excol·laborador parla obertament sobre què pensa realment de María Teresa. «La veritat és que era canyera, al seu moment», comença dient. «Era una persona divertida, tenia sentit de l'humor, i quan havia de ventar, ventava», afegeix.

A priori, aquestes declaracions podrien fer entendre que Antonio David parla des de l'afecte. Però la veritat és que la seva publicació amaga un motiu molt més fosc. Primer per la manera com comparteix les imatges de la presentadora, on la seva veu s'ha modificat perquè sembli més graciosa.

I segon, perquè posa èmfasi en més d'una ocasió en el fort caràcter de la comunicadora. Sí, ja que parla de «qui era María Teresa Campos» i «el que feia quan era la reina dels matins».

La veritat és que entre tots dos va existir una relació cordial. No obstant això, atès que la presentadora era fidel a Carrasco i coneixia bé la seva història, no va simpatitzar amb Antonio David mai. Tot i que quan van coincidir a 'Sálvame', María Teresa el va saludar com a qualsevol altre col·laborador.

Antonio David Flores no oblida el que va passar amb María Teresa Campos

Antonio David sempre ha tingut una guerra oberta contra el clan Campos en general. Tant la presentadora com les seves filles es van convertir en les seves enemigues i va dedicar part del seu temps a carregar contra elles.

Per això, l'últim revés en la salut de Maria Teresa li ha servit per continuar fent la seva venjança particular. A més, des que es va saber del seu empitjorament, el malagueny ha pujat vídeos recordant els moments més polèmics de la comunicadora.

Muntatge en primer pla de María Teresa Campos somrient i Antonio David Flores seriós
Antonio David sempre va mantenir una guerra oberta amb la mítica presentadora | Mediaset, E-Noticies

De fet, el 2021 va anunciar mesures legals contra ella per unes declaracions que va fer a una coneguda revista. Finalment, el malagueny no va dur a terme la seva amenaça, però és evident que ara se les està cobrant totes juntes. Fins i tot va arribar a dir que va ser «una mala influència» per a la mare dels seus fills.

En un altre moment, aquest vídeo d'Antonio David seria un més de la llarga llista. Però el que crida l'atenció és que ho faci just quan la presentadora es trobava en el seu moment més vulnerable i lluitant per la seva vida. Una lluita que, com ara sabem, s'ha acabat perdent.

Sigui com sigui, l'exguàrdia civil posa èmfasi que era tot un fenomen televisiu al qual no se li resistia cap format. Una professionalitat amb què va aconseguir anteposar-se als seus principals competidors i que li va valer el sobrenom de 'la reina dels matins'.