Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulín de Ubrique posant al photocall d'un esdeveniment l'any 2021

Jesulín de Ubrique va descobrir fa temps el secret de María Teresa Campos

Jesulín de Ubrique va estirar la manta fins a treure tot a la llum

Jesulín de Ubrique va ser dels pocs que no van tenir coneixement del que va succeir entre dos grans periodistes fa un parell d'anys. L'extorero ho va descobrir després, però en assabentar-se va aconseguir treure a la llum allò que ningú va conèixer d'un dels enfrontaments més polèmics.

Parlem del moment tens viscut entre María Teresa Campos i Isabel Gemio. I és que va ser una de les darreres entrevistes que va concedir la presentadora malaguenya i que va acabar amb una amistat d'anys. Jesulín, des de la seva ignorància, va descobrir tota la veritat.

Jesulín de Ubrique va descobrir el que no sabia de María Teresa Campos

Jesulín de Ubrique va tenir l'ocasió de ser entrevistat per María Teresa fa molts anys, quan la seva popularitat estava a dalt de tot. Tot i això, malgrat haver compartit plató en nombroses ocasions, els seus camins van acabar separant-se.

El marit de María José va deixar de concedir entrevistes i va decidir centrar-se en els negocis i la família. Per això no tingués coneixement del que va passar en què va ser l'entrevista més tensa entre dues presentadores de renom.

Captura de pantalla de 'Dos parejas y un destino' mostrant Jesulín de Ubrique i Isabel Gemio parlant de María Teresa Campos
Jesulín desconeixia el que va passar entre Isabel Gemio i María Teresa Campos | RTVE

Va passar el 2021 quan Isabel Gemio va entrevistar María Teresa. La cita va acabar de la pitjor de les maneres i les dues periodistes es van intercanviar nombrosos cops baixos. D'això se'n va assabentar Jesulín quan va participar a 'Dos parejas y un destino', a TVE.

El torero viatjava amb una famosa cantant i van anar a casa de Gemio, on la seva companya li va preguntar sobre la polèmica entrevista davant de la ignorància del d'Ubrique. «Vaig fer una entrevista que no va sortir com jo tenia pensat, m'havia preparat una entrevista còmplice amb una companya a qui estimava», va explicar Isabel.

«Va començar a contestar-me molt seca i emprenyada, jo em vaig descol·locar, em vaig sentir malament», va continuar relatant. «Tampoc vaig estar encertada, em vaig posar nerviosa, precipitada», va acabar reconeixent la convidada.

Va ser llavors quan Jesulín va voler saber-ne més i li va preguntar si allò va ser el que li va molestar de María Teresa. «Sí, i això és el que em fa més mal, perquè entre companyes és millor parlar-ho», va revelar Gemio destapant com Teresa es va negar a arreglar les coses.

Era evident que Isabel encara no havia superat el que havia passat i que seguia dolguda amb qui considerava la seva amiga. Tot i això, a Jesulín encara li quedava un dubte per resoldre i va aconseguir descol·locar la presentadora.

Jesulín de Ubrique fa saltar tot pels aires

Jesulín escoltava amb atenció el relat d'Isabel i com la seva entrevista amb María Teresa va acabar sent «un desastre». Tot i mostrar-se dolguda pel que va passar, el moment es va viralitzar i no hi va haver mitjà que no es fes ressò del qual va passar entre elles.

I això va ser el que li va cridar més l'atenció al marit de María José Campanario. «I això es va publicar?», li va preguntar a Gemio fent que aquesta es quedés per uns instants en blanc. Era evident que Jesulín no entenia com l'entrevista va arribar a veure la llum.

Muntatge amb fotos de primer pla de Jesulín d'Ubrique i Isabel Gemio, tots dos somrient
Jesulín va destapar la veritat de l'altercat que va separar les dues presentadores | GTRES, catalunyadiari.com

«Sí, es va publicar», va reconèixer Isabel assumint que, malgrat saber el que va passar, va accedir que s'emetés. El moment va ser molt comentat durant setmanes i la imatge de María Teresa va quedar danyada. Igual que l'amistat entre les dues presentadores de televisió que no van recuperar mai la cordialitat.

Avui dia ha passat a ser un més dels moments més delicats a la televisió de la Campos. Tot i això, Isabel va acabar reconeixent que ella tampoc va estar encertada i que hauria d'haver sabut reconduir l'entrevista.

«El meu error va ser no dir-li, 'Teresa, veig que estàs incòmoda, no t'agrada res del que et pregunto, de què vols que parlem?'», va admetre. «A mi això em va fer mal i ja està, que una mala tarda la té qualsevol», va sentenciar.