Primer plànol de Susanna Griso amb rostre seriós en 'Espejo Público' d'Antena 3

Susanna Griso explica el motiu d'un dels grans enutjos de María Teresa Campos

Susanna Griso ha explicat què va passar amb María Teresa Campos

La mort dimarts a la matinada de María Teresa Campos ha fet que diferents mitjans de comunicació hagin recordat diferents aspectes de la vida i trajectòria de la popular presentadora. Susanna Griso, presentadora d''Espejo Público', a Antena 3, assenyalava alguns moments en què va coincidir amb la 'reina de las mañanas'. La periodista revelava en directe un moment molt concret en què María Teresa s'havia sentit molt dolguda i molesta.

Susanna Griso tornava dilluns al plató del programa matinal que presenta a Antena 3. La periodista coneixia la notícia de l'ingrés per una insuficiència respiratòria greu de María Teresa Campos i va aprofitar per revelar una conversa privada que va mantenir amb ella en un AVE. Va ser en un viatge en què es van asseure juntes en un tren que les portaria cap a Sevilla.

Susanna Griso ha explicat el motiu de l'enuig de María Teresa Campos

Un moment en què Maria Teresa va explicar a Susanna que se sentia molt dolguda: «Se l'havia apartat del programa de 'La mirada crítica' i no ho entenia. Ella no volia que deixés d'estar en pantalla per culpa seva. Ho portava francament malament i estava molt dolguda», ha explicat la presentadora.

Primer pla de Susanna Griso visiblement indignada
Susanna Griso explicava la conversa que va mantenir fa anys amb María Teresa Campos | Atresmedia

La barcelonina, a més, ha explicat que Campos li va dir que no entenia que la jubilessin tan aviat. «Ella tenia molt rodet i molt recorregut per davant amb els mitjans i ho va demostrar», assegurava Griso.

La mateixa María Teresa es referia al programa de Telecinco esmentat en una entrevista a la revista ¡Hola!. «Per mi 'La mirada crítica' era un programa de pestigi en què em podia haver mantingut els anys que em quedessin». De fet, la presentadora es va acomiadar de la seva audiència amb un «fins després» quan encara el final del programa no estava confirmat.

«Abans de començar les vacances m'ho van comunicar. Ho he acceptat tal com és. Treballem en empreses que són les que decideixen i prenen les decisions que consideren correctes», explicava la presentadora.

Tot i això, i després de conèixer la conversa que Susanna Griso i María Teresa van mantenir, la malaguenya no es va prendre gens bé el final de l'espai. De l'espai va reconèixer sentir-se «molt orgullosa de tot el que he pogut fer al programa. Era molt petit però molt professional, de gent molt treballadora amb qui m'ha encantat estar».

Va ser el 2022, després de recollir el premi d'Andalusia de Periodisme per la seva trajectòria, es va sincerar com mai en una xerrada amb Anne Igartiburu. «No sé si és perquè soc gran, però no hi ha lloc a cap televisió d'aquest país per a mi. Jo necessito treballar perquè, encara que sigui una miqueta, omple la meva vida, així no estic asseguda a casa meva», afirmava emocionada.

Unes sentides paraules amb què María Teresa mostrava les seves ganes de seguir en actiu. «No estic parlant de fer un programa. Estic parlant de fer una col·laboració, d'una cosa que em faci sentir que m'aixeco al matí i faig coses», insistia.

La popular presentadora se sentia còmoda al terreny polític

La popular comunicadora no va tenir objeccions a demanar una oportunitat i va recordar, llavors, que la gent li preguntava per la seva tornada a televisió. «Quan vaig pel carrer, sempre em pregunten quan torno i on soc. Si veiés que ningú em troba a faltar, jo seria la primera a no voler tornar».

María Teresa Campos, pionera de les tertúlies polítiques al nostre país, ja va destacar com se sentia. «Com si em donessin l'oportunitat d'iniciar una tercera vida professional. Amb la mateixa il·lusió amb què he fet les altres dues», explicava poc abans de començar la seva etapa a 'La mirada crítica'.

Tot i el que molts puguin pensar, Campos se sentia còmoda en aquest terreny. «Encara que he fet molt de 'magazin', també he estat durant deu anys en una taula política, una mica més seriosa, cosa que m'agrada i he cultivat molt perquè vinc d'informatius». Ara, escoltant les paraules de Susanna Griso a 'Espejo Público' entenem el perquè del seu enuig, del seu dolor amb el final del programa.