Muntatge primer pla de Kike Calleja amb rostre seriós i Maria Teresa Campos

Kike Calleja revela el missatge que li ha enviat Terelu Campos en morir María Teresa

Kike Calleja revela el missatge que li ha enviat Terelu després de la mort de María Teresa Campos

Kike Calleja reapareixia al plató d''El programa de Ana Rosa' on ha comentat com ha rebut la notícia de la mort de María Teresa Campos.

El periodista té un vincle molt estret amb tota la família Campos, especialment amb Terelu Campos. Per això, Kike Calleja ha volgut revelar el missatge que li ha enviat Terelu Campos, on li comunicava la mort de la presentadora de televisió.

Kike Calleja revela el missatge que li ha enviat Terelu Campos

El periodista s'ha sincerat a 'El programa de Ana Rosa' sobre el missatge que Terelu Campos li feia arribar on l'informava sobre la mort de María Teresa. El periodista sempre ha tingut una relació molt bona amb la periodista i les seves filles.

Foto vertical de Kike Calleja guardant un objecte a la seva americana blanca el 2023
Kike Calleja revela el missatge que li ha enviat Terelu Campos | Europa Press

Per a Kike Calleja també estan sent moments molt durs. El reporter guarda grans moments viscuts al costat de la presentadora.«El dia que ha mort Teresa és el mateix que va morir la seva mare. Jo en el meu cas perdo una amiga i una persona que estimava molt. Ha treballat a la ràdio, a la televisió, ha estat una persona molt influent».

Tot i la duresa d'aquests moments, Kike afirma que els missatges d'afecte que estan rebent de tot el món estan sent molt reconfortants.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«El llegat que deixa Teresa Campos és que ha estat una persona molt generosa amb tothom. Tot aquest afecte es demostra ara en tots els missatges que està rebent la família. Cal destacar que malgrat la tristesa, tot l'afecte que demostren a la teva mare reconforta», ha revelat.

El reporter ha volgut compartir amb l'audiència el missatge que ha rebut per part de Terelu Campos on li comunicava la trista notícia. «Terelu Mmha enviat un missatge cap a les 7 del matí. Ha mort a dos quarts de cinc», revelava Calleja.

Així ha estat com Terelu ha decidit informar el seu cercle més proper de la trista notícia de la mort de la comunicadora.

Kike Calleja, un suport fonamental per a Terelu Campos

Tot i que Kike ha volgut ser molt escarit a l'hora de parlar sobre com es troben ara mateix Terelu Campos i Carmen Borrego, sí que ha volgut revelar que «estan esgotades de tots aquests dies. Estan ara descansant i a les 12 s'obre la capella ardent al tanatori de La Paz».

Maria Teresa Campos i Terelu Campos amb rostre somrient
Kike Calleja sempre ha estat molt unit a la família Campos | Europa Press

Si alguna cosa ha demostrat Kike durant tots aquests anys, és que la seva amistat i relació amb Terelu Campos és indestructible. El periodista i la televisiva han viscut moments molt importants plegats. No ens cap el menor dels dubtes que ara més que mai, Kike estarà al costat de Terelu Campos i de tota la família després de la partida de María Teresa.

D'altra banda, Alessandro Lequio confessava que havia pogut parlar amb Gustavo, el xofer de María Teresa Campos, encara que aquest era incapaç d'entrar en directe per parlar. «Estava parlant per missatge amb Gustavo i està destrossat. Diu que és incapaç d'entrar al programa perquè no podria articular paraula», assegurava