Primer pla de la periodista María Teresa Campos somrient

María Teresa Campos: com han estat les seves últimes hores a l'hospital

María Teresa Campos ha mort aquesta matinada

María Teresa Campos és lamentablement avui notícia. El motiu és que ha mort amb 82 anys. Ho ha fet després d'haver estat ingressada diumenge passat per una insuficiència respiratòria aguda.

María Teresa Campos va empitjorar ahir a la tarda i aquest matí ens hem despertat amb la seva marxa. Aquesta ha tingut lloc de matinada mentre estava acompanyada pels seus éssers estimats.

María Teresa Campos ha mort a la clínica on estava ingressada

María Teresa Campos va ingressar diumenge a la Fundación Jiménez Díaz de Madrid afectada de la insuficiència esmentada. Ràpidament amb ella, que feia temps que tenia problemes de salut, es van traslladar les seves dues filles, Terelu i Carmen. Tanmateix, atesa la gravetat de la situació, també ho van fer els seus tres nets i amics de la talla de Rocío Carrasco o Belén Ro.

Ahir a la tarda la malaguenya va empitjorar. Un comunicat donat des del centre sanitari ho revelava. I la veritat és que quedava de manifest que el seu final estava arribant, ja que tot el que va passar així ho indicava.

L'estat de María Teresa Campos va comportar les llàgrimes de la seva filla gran. Tot mentre la menor rebia el suport dels seus fills, fins i tot de José María, amb qui està distanciada, i del seu marit, José Carlos.

Terelu Campos abandona l'hospital capcota on es troba ingressada María Teresa Campos, el 3 de setembre de 2023 a Madrid
María Teresa Campos ha tingut les seves filles al seu costat. | Europa Press

És més, les dues dones, que van sortir puntualment de la clínica, no van dubtar a tornar-hi immediatament. I és que tenien clar que volien estar al costat de la seva mare fins a l'últim moment. Un final davant el qual es va preparar, espiritualment parlant, a la matriarca de la família, ja que a última hora de la tarda va rebre la visita de mossèn Ángel.

A les 05.15 h és quan, pel que sembla, María Teresa Campos va dir adeu a aquest món. Encara que no han transcendit detalls, tot fa imaginar que ho va fer tenint al seu costat Carmen, Terelu i els seus familiars més propers. Tots els seus éssers estimats estan destrossats en aquest moment per la pèrdua de qui era el seu pilar.

Una dada curiosa de com és la vida és que 'La Campos' ha mort el mateix dia que ho va fer el seu pare. Ara, només queda rendir-li l'homenatge que es mereix i que rebi l'últim adeu d'aquells que la'estimen. Un adeu que podran dur a terme a partir de les 12.00 h, que és quan està previst que s'obri la seva capella ardent.

María Teresa Campos és protagonista de les xarxes socials per la seva mort

María Teresa Campos és 'trending topic' des que se n'ha conegut la mort. És clar, perquè, al llarg de la seva carrera, es va guanyar l'afecte del públic, però també el de companys de professió i personalitats dels diferents sectors del nostre públic. N'és una bona mostra que les xarxes s'han omplert de missatges homenatjant-la i donant-li el condol a la seva família.

Així, per exemple, Pedro Sánchez, el president del govern d'Espanya, no ha dubtat a escriure a Twitter: «Ens deixa María Teresa Campos, una de les comunicadores més grans del nostre país. Tota una vida dedicada a la televisió i a la ràdio. Pionera. Va ser la reina dels matins, veu i companyia habitual a casa nostra. El meu afecte a la família i als amics».

Primer plànol de María Teresa Campos amb els ulls plorosos en un plató de televisió
La mort de María Teresa Campos ha generat una allau de missatges de condol i afecte cap a ella. | Mediaset

Igualment, Juan Moreno Bonilla, president d'Andalusia, hi ha tingut paraules. Exactament, ha dit: «Se'ns n'ha anat María Teresa, una dona pionera que es va guanyar el cor de milions de llars. Medalla d'Or d'Andalusia i primera periodista reconeguda amb el Premi Andalusia de Periodisme a la Trajectòria Professional. La teva terra està orgullosa de tu».

Així mateix, també s'estan acomiadant de María Teresa Campos des de Jorge Javier Vázquez fins a Jesús Cintora passant per María Patiño i Antonio Banderas. Sense oblidar mitjans de comunicació com Telecinco, RTVE o Cadena SER. Descansi en pau.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!