Imatge primer pla d'Alexia Putellas

Revelen quin és el sou d'Alexia Putellas i molts es queden sense paraules

Descobreix el sou de la futbolista

Alexia Putellas és una de les millors jugadores del món. Després de protagonitzar alguns dels escenaris del 'cas Rubiales', ha sortit a la llum el sou de la catalana.

Tot i que se sap que la igualtat salarial entre home i dones al món del futbol encara no és una realitat, n'hi ha molts que es pregunten quin és el sou de la futbolista.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Quant cobra Alexia Putellas?

La carrera professional de la catalana és plena d'èxits. De fet, els diferents premis que ha aconseguit l'han consolidada com una de les millors jugadores del món i la tercera millor pagada.

Segons la Llista Forbes, la catalana va guanyar 4 milions de dòlars el darrer any, és a dir, 3,59 milions d'euros. Tot i això, d'aquests 3,59 només un 20% provenen de la seva carrera esportiva. Tot i que la xifra sembla molt elevada, futbolistes com Alex Morgan i Megan Rapino la superen.

Després del conveni col·lectiu que es va aprovar el 2020, les futbolistes han de guanyar, almenys, 16.000 euros cada any. En el cas de la catalana, el salari anual amb el Futbol Club Barcelona puja a 600.000 euros. Una xifra que es veu augmentada a través de les bonificacions pel compliment dels objectius esportius. Quelcom que molts han comentat a les xarxes socials.

Els altres objectius d'Alexia Putellas

Entre aquests objectius que comentàvem abans també hi ha la selecció nacional, i per això Alexia, després de convertir-se en una de les campiones del món, ha rebut 27.000 euros.

No obstant, tal com els dèiem anteriorment, només un 20% del total dels ingressos de la futbolista provenen de la seva carrera com a futbolista. La realitat és que la futbolista és la cara visible de moltes empreses, motiu pel qual els seus ingressos es veuen augmentats.

La faceta empresarial d'Alexia

Tot i que tothom la coneix per ser una de les millors futbolistes del món, darrere de la seva imatge, hi ha moltes empreses que l'acompanyen a l'àmbit empresarial.

Nike, Hublot, Martiderm, Cupra, Visa, Iberdrola o Mango són algunes de les empreses que treballen amb Alexia. La realitat és que són moltes empreses les que usen la imatge de la futbolista, és utilitzada per a diferents campanyes publicitàries.

En el cas de Martiderm, busquen a través de la futbolista llençar un missatge d'autoestima a través de la cura i el benestar de les persones. «Volem apoderar totes les persones a aconseguir la seva millor visió i a posicionar-se en primer lloc», van indicar des de la companyia.

Com Martiderm són moltes les empreses que busquen, a través d'Alexia, transmetre valors d'igualtat, empoderament i feminisme.