Imatge primer pla d'Alexia Putellas

Alexia Putellas desconnecta de vacances de la polèmica amb Rubiales: totes les fotos

La jugadora del Barça deixa enrere el petó problemàtic del president de la RFEF i celebra la victòria amb les companyes

Els tractes són tractes. Després de guanyar el Mundial de Futbol femení a la ciutat de Sydney, Austràlia, les jugadores estan gaudint del viatge que tant els van prometre.

Aquest dimarts 22 d'agost, la selecció espanyola femenina de futbol ha aterrat a l'aeroport d'Eivissa per celebrar la victòria de la Copa del Mundial.

Un grup reduït d'aficionats van donar la benvinguda a les campiones i a la tarda van celebrar la seva arribada amb una desfilada amb autobús fins al Consell d'Eivissa, on van ser rebudes per les autoritats.

Les campiones passen uns dies a Eivissa

Un cop instal·lades a l'illa i acabats els actes institucionals, les jugadores van poder relaxar-se i gaudir de les vacances. Alexia Putellas es podria dir que és una de les que més ho necessitava, ja que fa poc va tornar a les pistes.

La culé va patir una lesió l'any 2022 al lligament anterior del genoll esquerre que la va deixar fora de joc durant gairebé un any. Tot i això, la seva ràpida recuperació li va permetre preparar-se per al Mundial i donar-ho tot.

Alexia Putellas torna com a nova després de la lesió

Han estat uns dies difícils per a la catalana, després de la final va reconèixer que «hi ha una nova Alexia després de la lesió».

Tot i que tant Putellas, com la resta de les seves companyes, no ha pogut gaudir dels seus primers dies com a campiones. El polèmic petó de Luis Rubiales, el president de la RFEF, ha eclipsat els mitjans i la gent demana justícia per a la jugadora afectada.

Tot i que Jenni Hermoso ha tret ferro a l'assumpte, quan tota la Selecció va arribar a Madrid hi havia una estranya aura d' incomoditat entre jugadores. Una incomoditat que va quedar retratada en les primeres imatges a la capital del país.

El tatuatge que relaxaria l'assumpte

Però ara que són a Eivissa, les jugadores se'n volen oblidar. Als seus perfils d'Instagram han penjat una imatge rient de la situació.

Alexia Putellas, així com Jenni Hermoso i altres companyes de l'equip, s'han fet un tatuatge temporal (o amb henna) amb la frase 'No hi ha estiu sense petó'.

Passant la calor a l'aigua

Sembla que les jugadores no volen saber res més del petó de Rubiales i han seguit amb les vacances al petit paradís del Mediterrani.

A les imatges facilitades per Europa Press , podem veure-les en un vaixell, amb biquini i ulleres de sol en mà.

Imatge de les jugadores de la Selecció Española Futbol Femenií assegudes a una barca
Les campiones es relaxen al iot | Europa Press

Alexia Putellas destaca amb el seu conjunt d'estiu increïble. Porta un biquini blau amb un pareo de flors i molts colors. Com a accessori indispensable té les ulleres de sol, que ha lluït pràcticament cada dia aquests últims mesos.

Imatge d'Alexia Putellas baixant unes escales d'una barca amb un biquini blau
Alexia Putellas despreocupada després de guanyar el Mundiañ | Europa Press

En general està sent un viatge molt renovador que permet a les jugadores unir-se encara més i gaudir al cent per cent la seva victòria.

Les campiones del món s'han animat fins i tot a fer pàdel surf, un esport on algunes han tingut problemes d'equilibri. Tot i això, s'ho han passat molt bé i s'han fet unes rialles.

Imatge de les jugadores de futbol femení divertint-se a l'aigua
Entre rialles i amigues | Europa Press

Quan serà la tornada a casa?

Encara no sabem quan les guanyadores del Mundial tornaran a casa, de moment només fa uns dies i sembla que estaran a l'illa una estona més.

Quan tornin, les jugadores tornaran a la pista i es prepararan per als partits següents. En el cas d'Alexia, tornarà al seu estimat Barça amb les companyes culer que la rebran amb un gran somriure.