Primer plano de Alexia Putellas

El missatge d'Alexia Putellas que portarà cua en plena guerra amb Luis Rubiales

El darrer gest de la jugadora ha generat polèmica

Alexia Putellas, després de ser una de les guanyadores del Mundial, gaudeix d'unes merescudes vacances a Eivissa, lluny del centre mediàtic.

Mentre tothom parla del petó sense consentiment de Luis Rubiales a Jenni Hermoso a l'entrega de medalles, la futbolista es manté allunyada del focus mediàtic. Eivissa ha estat el destí que ha elegit per descansar, desconnectar i recuperar energia, mentre a la península continua el soroll mediàtic.

Alexia no està sola. De fet, gaudeix de les vacances amb Jenni Hermoso, la protagonista del focus mediàtic després de la victòria. I, encara que la futbolista s'ha pronunciat diverses vegades, la realitat és que aquest petó ha entelat la victòria de la Selecció.

La polèmica continua

Fa tot just unes hores que Hermoso ha decidit trencar el seu silenci, tot i estar en plenes vacances. A través del sindicat de futbolistes s'han sumat a les crítiques contra la RFEF i a la petició de la dimissió de Luis Rubiales.

Aquest no ha estat l'únic gest de la futbolista les últimes hores. Al costat d'Alexia Putellas, ha publicat una fotografia a les seves històries d'Instagram que aixeca polseguera a les xarxes. Per suavitzar la situació que està vivint, la futbolista fa broma del petó amb Luis Rubiales.

La jugadora ja va dir que «no li agrada res» i fins i tot no accepto la petició de 'perdó' del president, rebutjant sortir al vídeo on demana perdó. Ara, la de Pachuca ha fet broma de la situació amb la imatge que ha publicat a les seves històries d'Instagram.

A la imatge es poden observar dues cames (la d'Alexia i la de Jenni) amb un tatuatge fals. «No hi ha estiu sense petó» es llegeix a les cames. És cert que el tatuatge és el lema de 'Beso Beach', un dels pubs més populars de Formentera.

Imatge de la cama de Jenni Hermoso i Alexia Putellas amb un tatoo de 'No hi ha estiu sense petó'
El tatuatge podria ser una picada d'ullet al petó de Luis Rubiales. | Instagram, @alexiaputellas

Un fet que contrasta amb el comunicat de la futbolista. La realitat és que el tatuatge ha creat molta polèmica a xarxes socials, tant pel contingut com pel moment en què ha estat publicat.

Els fans de les futbolistes han pres el dret d'especular sobre el tema i les opinions es divideixen en dos. Les futbolistes estan restant importància a l'assumpte o es tracta d'un nou atac cap a Rubiales?