Irene Urdangarin de perfil somrient

Irene Urdangarin ja sap qui és la nova conquesta de Victòria Frederica

Irene Urdangarin s'ha convertit en la millor confident de la seva cosina

Irene Urdangarin està gaudint de l'un estiu que va començar amb la celebració de la majoria d'edat. La jove ha visitat Espanya on s'ha reunit, entre d'altres, amb la seva cosina Victòria Frederica amb qui manté una relació excel·lent. Irene, a més, ha conegut de primera mà el darrer pla de la seva cosina amb un misteriós jove.

Va ser el 5 de juny passat quan Irene Urdangarin va reunir tota la seva família per celebrar el seu 18è aniversari. Una data que va coincidir amb el final de la seva etapa escolar, ja que va acabar els estudis de secundària. Irene començarà aviat els seus estudis d'hostaleria a una prestigiosa escola de Lausana, a prop de Ginebra.

Irene Urdangarin és testimoni del petó de la seva cosina amb un jove desconegut

Mentre arriba aquell moment la filla de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin ha gaudit d'un estiu molt atrafegat. La neta dels emèrits ha passat uns dies a Bidart, la bella localitat costanera francesa on estiueja la família del pare. Allà va passar uns dies de descans amb la seva mare i el seu germà Miguel.

Imatge d'Irene Urdangarin i Borbón al costat de la seva mare, la Infanta Cristina
Irene Urdangarin va passar uns dies amb la seva mare i el seu germà Miguel a Bidart | GTRES

La filla menor dels exducs de Palma també va tenir ocasió de visitar Màlaga on es va trobar amb la seva cosina Victòria Frederica. Les cosines, que estan molt unides malgrat viure en països diferents, també van tenir ocasió de retrobar-se a Madrid. Segons va revelar la periodista Isabel González a 'Y ahora Sonsoles', les primes van anar a un karaoke de la capital situat al carrer General Pardiñas.

Testimonis de la presència de les nebodes de Felip VI expliquen que de sobte van entrar al local dues dones amb caputxa. Pel que sembla, una comptava amb personal de seguretat que l'estava protegint. Eren Victòria Frederica i Irene Urdangarin.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A continuació, i per a sorpresa dels presents, la filla de la infanta Elena, es besava amb un jove ros. El noi, la identitat del qual es desconeix, ja coneixeria prèviament Victòria Frederica segons els testimonis de la trobada. Segons la col·laboradora de l'espai esmentat no hi ha més dades per confirmar si es tracta d'un amor d'estiu o una mica més seriós.

González apunta, a més, que als testimonis els va ser impossible fer fotos de l'instant: «La gent estava pendent d'intentar fer fotos sense que els escortes les requisessin. Perquè sembla que hi va haver en algun moment algun tipus de petició que així fos perquè no aparegués Victòria Frederica», explicava la periodista.

Irene Urdangarin i Victòria Frederica han demostrat l'enllaç que els uneix

Irene Urdangarín i Victòria Frederica han demostrat que més enllà del parentiu, són confidents i amigues. L'enllaç que mantenen sembla indestructible malgrat la distància i les desavinences familiars. Precisament la filla de Jaume de Marichalar no va dubtar a desplaçar-se a Ginebra amb motiu de la graduació de la prima.

Irene Urdangarin i Victoria Frederica de compres
Irene Urdangarin i la seva cosina Victòria Frederica estan molt unides | Europa Press

Un moment en què Victòria de Marichalar va confessar com se sentia en un moment tan important per a la seva cosina. «Molt bé, molt feliç d'estar amb ella i molt bona», va explicar en arribar a l'aeroport Adolfo Suárez de Madrid.

La filla d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina esgota els últims dies de l'estiu abans de començar els seus estudis a la prestigiosa École Hôtelière de Lausanne a Suïssa. Pocs dies després de començar la seva etapa universitària hem sabut que Irene Urdangarin ha fet una escapada amb amigues a la costa portuguesa. En concret ha visitat, segons ha informat Vanitatis, entre altres llocs, el nord de Lisboa i Porto.