Primer pla de Jesulín de Ubrique somrient

Diverses dones llancen roba interior a Jesulín de Ubrique després de tornar a torejar

Jesulín de Ubrique no es pensava que elles serien capaces de repetir allò

Jesulín de Ubrique es va retirar oficialment de les arenes el 2010. Més d'una dècada després, el torero ha tornat a vestir-se de llums en comptades ocasions. Una de les més recents va ser el 15 d'agost passat a Mozoncillo, Segòvia, ocasió en què Jesulín veia com diverses dones repetien una cosa que ja va passar en el passat.

Al costat de Finito de Córdoba, Jesulín reapareixia en un moment en què està bolcat a la seva família. Des que va néixer el seu quart fill, el petit Hugo, el d'Ubrique ha fet un pas enrere i es manté allunyat del focus mediàtic. Tot i això, els últims mesos hem vist pogut veure'l en diversos programes de televisió parlant de la seva vida i la seva trajectòria professional.

Jesulín de Ubrique progranitza un moment

El gadità va accedir a ser entrevistat per Pablo Motos a 'El Hormiguero' i a ser el primer protagonista d''El Camino a Casa', tots dos d'Antena 3. També es va asseure al sofà al costat de Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya' deTelecinco. A més, té pendent l'estrena de la temporada que ve de 'MasterChef' en què Jesulín és un dels fitxatges estrella.

El seu retorn a les arenes a la modesta plaça segoviana va generar gran expectació. Al torero l'esperaven, a més de multitud de càmeres i reporters, molts seguidors que volien fer-se una foto amb ell. Jesulín es va mostrar encantat davant de tantes mostres d'afecte per part dels seus seguidors.

En arribar al festeig, el marit de María José Campanario reconeixia que es troba en plena forma. «Em mantinc bé» assegurava el torero abans de la correguda. Durant la feina el torero, que es va mostrar molt concentrat, va comptar amb el suport i els aplaudiments de cares conegudes com Colate Vallejo Nágera, que va assistir amb la seva família.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Van ser diversos centenars de persones les que van abarrotar una plaça per demostrar la seva admiració pel popular torero. «Som molt fans de Jesulín de tota la vida», deien uns. «Avui surt d'aquí per la porta gran, t'ho dic jo», deia un altre dels assistents a l'esdeveniment taurí.

El més vistós de la tarda va ser, sens dubte, una cosa habitual cap als anys 90 a les curses de braus el cartell dels quals ocupava Jesulín. I és que el pare d'Andrea Janeiro va veure, diverses dècades després, com algunes seguidores llançaven tangues a l'arena. El torero Jesulín va portar el fenomen fan a les places de bous.

El seu èxit com a torero va quedar palès en una correguda gratuïta per a dones que va organitzar a Aranjuez ara fa gairebé 30 anys. Un moment en què el públic femení va llançar tota mena d'objectes a la plaça, però, sobretot, roba interior.

El poble de Mozoncillo, de 900 habitants, reunia dues llegendes de la tauromàquia i prometia brindar al públic un gran espectacle. El festival taurí va resultar un èxit. Ubrique es va endur dues orelles i Finito de Córdoba quatre i una cua. Un retorn amb magnificència en què Jesulín no va comptar amb el suport de ningú de la seva família.

El torero va rebre l'afecte del públic

Tot i això, va rebre l'afecte del públic present a l'estesa. El torero va posar tota la plaça dreta per aplaudir-lo mentre ell, entre rialles, bevia una bota de vi.

Uns dies després Jesulín tornava a posar-se la jaqueta de torero i visitava la localitat madrilenya de Cenicientos. Al costat del seu germà Víctor Janeiro i de José Antonio Canales Rivera, el d'Ubrique va ser entrevistat per la seva cunyada Beatriz Trapote. La periodista va aconseguir unes paraules del seu marit i el seu cunyat pel programa on treballa, 'Así es la vida'.

Captura de 'Fiesta' amb Beatriz Trapote amb el micròfon entrevistant Jesulín d'Ubrique el 17 d'agost de 2023
Jeuslín va ser entrevistat per la seva cunyada abans de sortir a l'arena | Mediaset

«M'agrada, soc torero, ho porto a la sang i ja està. Però, d'aquí a vestir-se de llums, hi ha un pas gegant», va explicar Jesulín a la seva cunyada; «Et vas tallar la cua, però ha tornat a créixer», va suggerir Trapote de broma. «Torejar corregudes, si no és una cosa excepcional, més aviat no…», responia ell.