Imatge primer pla de Mercedes Milà amb fons blau

Mercedes Milá pateix un accident amb barca de vacances: «Evitant el desastre»

La presentadora va haver de ser rescatada per un amic que per casualitat va aparèixer al lloc

Mercedes Milá és una presentadora veterana que al llarg dels anys s'ha anat passejant de plató a plató per formar part de programes exitosos.

Aquest estiu, als 72 anys, la catalana ha decidit marxar de vacances i gaudir com en els vells temps en una de les seves destinacions favorites.

Una amant del mar i els vaixells

La tertuliana és una gran amant de l'illa de Menorca, ho ha demostrat any rere any, passant uns dies amb la seva família al petit paradís del Mar Mediterrani.

Allí Milá gaudeix de la bona companyia i, sobretot, la del seu gosset Scott que l'acompanya en totes i cadascuna de les seves aventures.

En una de les últimes publicacions d'InstagramMercedes Milá ha pujat a una embarcació i ha fet una volta pel mar. Es podria dir que ha sigut una experiència inoblidable, i no en el bon sentit.

Mercedes Milá al mig del mar

«Ens hem quedat sense benzina», explica als seus vídeos. Milá estava gaudint d'una tarda amb vaixell amb la seva neboda i gos quan de sobte la nau es va aturar i va quedar flotant a l'aigua.

Davant d'aquest «petit naufragi», Mercedes Milá i la seva neboda van demanar ajuda perquè les rescatessin. No va ser fins que es va acostar un amic de la tertuliana que van poder tornar a terra.

El Doctor Javier Herrero va aparèixer al mar amb una embarcació més petita i va arrossegar la de Milá amb una corda. «És acollonant la falta de solidaritat », exclamava Mercedes després que un únic navegant s'oferís a ajudar-les.

«Al mar cal ajudar la primera», remarca la tertuliana mentre el seu amic les torna al port de Maó. Finalment, va donar les gràcies al seu vell amic pel rescat i a la neboda per portar les regnes en aquesta situació complicada.

Llisca a la dreta per veure tota la història des de la mà de Mercedes Milá:

La catalana torna a navegar

Per sort, l'accident de diumenge va quedar en un petit ensurt. Encara que aquest contratemps no ha parat a Mercedes Milá, ja que ahir mateix va tornar a pujar a una nau per passar un dia al mar.

Aquesta vegada no es va arriscar a quedar-se tirada a l'aigua, així que va deixar la gasolina de banda i va pujar a una petita barca elèctrica. Tal com va informar al perfil d'Instagram, l'embarcació estava feta de materials ecològics i funcionava amb dues bateries recarregables.