Primer pla d'Ana Obregón somrient a la presentació del llibre del seu fill

'Gran Hermano VIP' està en perill després de l'últim moviment d'Ana Obregón

Telecinco té moltes esperances posades a 'Gran Hermano VIP' i s'ho juga tot a una carta

'Gran Hermano VIP' ('GH VIP') és un dels grans programes de Telecincoi la cadena pensa que solucionarà els problemes que han nascut últimament. Alessandro Salem ha fet una roda de premsa per presentar la temporada de Mediaset i ha reconegut que el grup ha viscut una època complicada. Segons les seves paraules, l'estratègia que ha traçat «ha vist llum al final del túnel», però no comptava amb el poder d'Ana Obregón, que ha passat a l'acció.

Ana Obregón va gravar una entrevista amb l'exfutbolista Joaquín Sánchez, que té un programa a Antena 3. En un primer moment, Ana es va comprometre a xerrar amb Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya', però va canviar de plans. Quin és el problema i per què 'GH VIP' corre perill justament abans de la seva estrena?

Ana Obregón davant de Joaquín Sánchez al programa 'Joaquín el Novato'
Ana Obregón s'asseurà amb Joaquín Sánchez. | Atresmedia

Antena 3 ha decidit emetre l'entrevista d'Ana quan s'estrena 'GH VIP', cosa que podria provocar una fuita d'audiència. A Telecincos'han posat en alerta, ja que no tenien una competència tan forta. També hauran d'abatre TVE, on s'emetrà una nova entrega de 'MasterChef Celebrity'.

Ana gaudeix d'un reconeixement públic molt interessant i serà la primera vegada que parli a la televisió després d'haver portat una nena al món. Les seves paraules tindran molta repercussió i aquesta és la raó per la qual Zeppeling, productora de 'GH VIP', està espantada. Què passa si el concurs fracassa i no aconsegueix que Mediaset remunti?

Ana Obregón també vol treballar a Telecinco

Ana no s'ha compromès amb ningú perquè també vol col·laborar amb Telecincoi el seu nou espai, 'El musical de tu vida'. El presenta Carlos Sobera i comptarà amb col·laboradors tan destacats com ara Tamara Falcó. La primera convidada és Lolita Flores i el projecte veurà la llum el pròxim 13 de setembre, un dia abans que 'GH VIP'.

Marta Flich amb el logotip de GH VIP
'Gran Hermano VIP' està a punt de començar. | Mediaset

Tot està preparat perquè 'Gran Hermano' sedueixi l'audiència, fins al punt que els responsables no han revelat qui en seran els concursants. Hi ha molts rumors i una gran expectació perquè, suposadament, és un càsting de luxe que mai no s'ha vist en cap altra edició. S'ha arribat a rumorejar que María José Campanario podria formar part de l'elenc.

El 'VIP' pretenia arrasar en audiència i els responsables havien traçat una estratègia que semblava perfecta. No comptaven amb el poder d'Obregón i amb l'entrevista que Antena 3tenia guardada en un calaix fins que arribés el moment oportú

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!