Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alexia Putellas

Alexia Putellas: la seva parella actual i com es diu

La vida sentimental d'Alexia Putellas al descobert

Alexia Putellas és tendència! No n'hi ha per menys la veritat, perquè la catalana acaba de guanyar el seu segon premi The Best per part de la FIFA. Ja han estat dos anys consecutius en què la futbolista del Barça rep aquest guardó que és tan important per a la seva carrera esportiva.

Podem dir clar i net que Alexia Putellas es va convertir en la reina de la nit, ja que la majoria de mirades hi van estar posades. És el que hi ha per ser una de les millors futbolistes d'Espanya, fins i tot de tot el planeta sencer.

De la seva vida professional ens podem estendre massa, ja que la de Mollet del Vallès (Barcelona) compta amb una exitosa trajectòria. No obstant això, quant a la seva intimitat, gairebé no se'n té informació, però per això som aquí. Des de Catalunya Diari us explicarem els detalls més rellevants de la seva vida privada.

La parella sentimental d'Alexia Putellas

No hi ha dubte que la catalana sempre ha estat molt discreta en tot allò relacionat amb la seva vida amorosa. Tanmateix, els seus intents per evitar que surtin a la llum dades de la seva intimitat són en va, perquè al final li ha resultat impossible amagar aquest aspecte de la seva vida. No n'hi ha més, són les conseqüències de ser un personatge públic com ella.

Pel que es coneix, la futbolista del Barça està profundament enamorada, i no de qualsevol persona, sinó d'una representant molt coneguda de famosos. Olga Ríos, així es diu la dona que va conquistar el cor de la futbolista fa més de 12 mesos. Així és, la parelleta fa més d'un any i mig que surt d'amagat.

Alexia Putellas amb el baló d'or
Alexia Putellas és una futbolista catalana d'èxit. | Europa Press

La xicota de la catalana és mànager d'una quantitat considerable de celebritats, entre elles, Violeta Mangriñán. Però bé, tornem al tema de la seva relació. Per fi, totes dues han decidit deixar d'amagar-se i començar a mostrar el seu amor als quatre vents.

Alexia Putellas i Jenni Hermoso van ser parella?

Ja us avancem que de la seva vida amorosa se n'especula des de fa força temps. Abans que es fes públic el seu festeig amb Olga Ríos, molts mitjans d'Espanya parlaven d'Alexia Putellas perquè la van relacionar sentimentalment amb una altra famosa. Ens estem referint a ni més ni menys que a Jenni Hermoso, la seva excompanya al Barça.

Totes dues solien presumir públicament de tenir una excel·lent relació. De fet, van ser tan properes que fins i tot van arribar a passar algunes de les seves vacances juntes, tal com es van poder veure a les imatges que es van publicar el 2019 dues a Eivissa. No només això, sinó que també van anar juntes el mateix any a la Marxa LGBTQ+.

No obstant això, avui dia, totes dues no tenen tant contacte com abans, ja que Jenni Hermoso va deixar el club i va fitxar per a FC Pachuca (Mèxic). De manera que, si en algun moment van arribar a ser parella o no, la veritat és que és tot un misteri, ja que mai no es va confirmar ni es va desmentir res.

Quant cobra Alexia Putellas

D'altra banda, Alexia Putellas, com que és una de les millors futbolistes dels últims temps, és normal que també susciti interès la quantitat econòmica que s'embutxaca. Sobretot, també genera força curiositat saber quant guanya la catalana per saber si, en ple segle XXI, encara hi ha una gran diferència de salari entre dones i homes al món del futbol.

En el cas de la de Mollet del Vallès, el seu sou ronda els 650 mil euros. Sens dubte, una xifra prou elevada a la qual caldria sumar altres feines, com ara les que fa al sector publicitari.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i el futbol a WhatsApp!