Primer pla d'Achraf Hakimi.

Achraf Hakimi, investigat per un greu delicte: Tot el que se sap

El futbolista nega els fets

Al Reial Madrid continuen en xoc per la notícia. I és que un dels seus exjugadors, que ara ja ha esdevingut un crac mundial, està sent investigat per un greu delicte.

És Achraf Hakimi, el lateral dret del PSG. El marroquí està acusat per una presumpta violació, tot i que tant el jugador com el seu entorn neguen els fets.

Presumptament, els actes van tenir lloc el cap de setmana passat, quan Achraf Hakimi va convidar una noia a casa seva. La Fiscalia ja ha obert un procés d'investigació i s'espera que es doni una resposta al més aviat possible.

Achraf Hakimi, en problemes

Com assegura Le Parisien, Achraf Hakimi va pagar l'Uber a la dona. Un cop va arribar a casa del futbolista, segons la presumpta víctima, aquest la va obligar a mentir relacions sexuals sense el seu consentiment.

L'entorn del marroquí nega els fets i estan tranquils sabent que la veritat sortirà a la llum. La Fiscalia, per part seva, per la 'gravetat' de l'hipotètic delicte, ha obert una investigació.

Achraf Hakimi i la jove es van conèixer el 16 de gener, però no va ser fins al cap de setmana passat que es van trobar. Mentre la dona del futbolista, Hiba Abouk i els seus dos fills estaven de vacances a Dubai, el del PSG va convidar la presumpta víctima al seu domicili.

Foto d'Achraf Hakimi jugant.
Achraf Hakimi, acusat de presumpta violació, tot i que el mateix futbolista nega els fets. | GTRES
 

Achraf Hakimi no va jugar amb el PSG el cap de setmana passat

Després d'aconseguir escapar del suposat agressor, la noia va fugir de la llar i va demanar a un amic que la recollís amb cotxe. Tot seguit, va anar a la comissaria al·legant que Achraf Hakimi, suposadament, hauria comès un delicte de violació.

Tot i no voler denunciar en un primer moment, la policia va decidir alertar la Fiscalia a causa de la gravetat dels possibles fets. Aquest mateix cap de setmana va coincidir que Achraf Hakimi no va jugar amb el PSG a causa d'una lesió.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i el futbol a WhatsApp!