Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Laporta i Take Kubo

Del Barça al Madrid i ara torna a casa: Laporta ja prepara el seu fitxatge

Després de passar pels grans clubs d'Espanya podria tornar a la Ciutat Comtal

Al FC Barcelona s'espera que l'estiu sigui força mogudet. Algunes vendes, i sobretot, alguna incorporació. El mercat de fitxatges promet i molt a Can Barça.

Take Kubo, el japonès que actualment milita a la Reial Societat i que encara el seu millor moment des que és professional és un objectiu de Xavi. Als seus 21 anys, diversos grans d'Europa han trucat a la porta.

Tot i això, sembla que Take Kubo només té orelles per als dos colossos d'Espanya, encara que a la Ciutat Comtal és on més fort aposten per ell. El retorn del fill pròdig es pot completar aquest estiu.

Take Kubo al Real Societat
Take Kubo torna a sonar per al Barça | EuropaPress

Take Kubo, pendent del seu futur

Take Kubo està realitzant una excel·lent campanya a la Reial Societat i és en gran part gràcies a ell que els donostiarres parteixin tercers a la classificació i molt acomodats a la zona de Champions League.

Tret de catàstrofe, a Anoeta repetiran plaça en competicions europees i qui sap si rebran un dels gegants europeus al seu camp. Els aficionats estan més que il·lusionats per veure equips com Bayern Munic, Manchester City o PSG jugant contra el seu club.

Take Kubo durant un partit
Take Kubo està fent una excel·lent temporada | EuropaPress

Un dels 'culpables' que això pugui passar és Take Kubo. Amb els seus gols i assistències és una de les estrelles de la Reial Societat, juntament amb Oyarzabal, Zubimendo o Brais Méndez.

Xavi dóna l''OK' a Take Kubo

L'entrenador rebria amb els braços oberts al japonès, si és que hi ha la possibilitat de portar-lo de tornada. Va marxar del planter massa jove i va recalar al Reial Madrid abans de passar per equips com el Mallorca.

Després de veure que Take Kubo ja ha aconseguit la maduresa futbolística suficient, Xavi Hernández voldria comptar amb ell de cara a l'any que ve. El de Terrassa creu que té allò que cal tenir per formar part del FC Barcelona i l'arribada de l'atacant seria la clau del projecte blaugrana.

El seu únic problema, com calia esperar, sorgeix a causa de termes econòmics. La seva clàusula és actualment de 60 milions, però això no és el pitjor. I és que el Reial Madrid es va guardar el 50% d'una venda futura, així que, si Laporta el porta, Florentino rebria la meitat dels ingressos.

Ajudar l'equip rival mai no ha agradat el president i hauran de bregar amb aquesta situació si realment volen portar de tornada a Take Kubo.

Take Kubo farà que rodin caps a Can Barça

En un cas que es doni l'operació Take Kubo, a les oficines blaugranes hauran de fer un reajustament de comptes. La zona d'atacants encara tindrà més overbooking, i això comporta conseqüències.

Take Kubo provocaria que el FC Barcelona hagi de 'desfer-se' d'almenys un davanter. El que té més paperetes per la seva enorme baixada de nivell és Ferran Torres. El valencià fa una temporada nefasta i el més probable és que acabi sortint a l'estiu, amb rumb a l'Atlètic de Madrid.

En canvi, un altre dels que té diversos números per sortir és sorprenentment Ansu Fati. Ningú esperava que no estigués a l'altura i només cal veure les seves estadístiques per adonar-se que està molt allunyat de l'estat de manera que va enamorar tot el món.

El fitxatge de Take Kubo es contempla com una possibilitat, encara que a Barcelona són conscients de la dificultat que comporta la seva incorporació. De tota manera, Laporta segur que ja està movent fitxa.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i el futbol a WhatsApp!