Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marc Márquez

Marc Márquez sorprèn a tothom i explica l'infern que ha hagut de viure

El català ha decidit sincerar-se

A Catalunya hi ha una nova febre. La febre dels documentals sobre la vida dels famosos de casa nostra. Des que van irrompre les plataformes digitals com Netflix,HBO o Amazon Prime, han sigut moltes les personalitats que han llançat el seu propi documental en alguna d'aquestes xarxes esmentades.

Sembla que s'està posant de moda això de gravar el dia a dia de les celebritats que estan més d'actualitat. Han estat molts els famosos que han decidit tenir al darrere una càmera durant 24 hores al dia. En l'àmbit espanyol, els deocumentals més recents han estat el de Tamara Falcó, Georgina Rodríguez o Rocío Carrasco.

Pel que fa a Catalunya, tampoc ens quedem enrere. Una de les influencers catalanes més famoses a escala internacional, Aida Domènech, coneguda popularment amb el sobrenom de Dulceida, fa qüestió d'unes poques setmanes que va presentar la seva nova docusèrie: Dulceida al desnudo.

Ara, però, és el torn del cerverí Marc Márquez. El qual ha presentat avui mateix el tràiler d'aquest nou projecte de la mà de Prime Video España. El pilot de motociclisme, ha donat la notícia molt emocionat a través de les seves xarxes socials.

«Un camí molt dur amb un únic objectiu, tornar al nivell més alt. Val la pena tot l'esforç? Per a mi, sí. 'ALL IN'. A Prime Video España a partir de febrer en més de 200 països i territoris», ha piulat.

El calvari de Márquez

Un dels motius principals pel qual els famosos decideixen iniciar un projecte d'aquest estil, és perquè els seus seguidors els puguin conèixer en més profunditat. D'aquesta manera, no només mostren la part més maca de la seva professió i de la seva vida diària. Si no que mostren les seves preocupacions, les seves pors i les seves angoixes.

Marc Márquez
Marc Márquez, més sincer que mai. | EP

Per dir-ho més ràpidament, es mostren vulnerables a ulls de tots espectadors i espectadores, ja que és una bona una manera de connectar amb ells. És per aquest motiu que Márquez explicarà en aquest documental tot el calvari que va haver de passar quan es va lesionar durant la carrera de Jerez el juliol de l'any 2020.

Així, la sèrie ens mostrarà tot l'infern que va haver de passar el pilot des d'un pla més personal. De totes maneres haurem d'esperar uns mesos per poder gaudir d'aquest documental de cinc capítols, ja que tal com ha informat el mateix protagonista, estarà disponible a partir del febrer de l'any vinent.