Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

Rocío Carrasco: què li va dir el psiquiatre al seu fill després d'intentar suïcidar-se

Rocío Carrasco pensa que els seus fills l'odien

Rocío Carrasco té una data marcada amb foc: 5 d'agost del 2019, el moment que va intentar suïcidar-se. Ella mateixa ha confessat que va voler acabar amb tot perquè no suportava el que estava passant a la seva vida. Volia recuperar els seus fills i no sabia com, per això es va prendre, segons van explicar a Telecinco, «33 pastilles de diferents medicaments».

Rocío Carrasco està sent molt qüestionada perquè el diari El Mundo va dubtar d'aquest intent de suïcidi. Jorge Javier Vázquez, presentador del documental, ja va sortir al seu moment a desmentir el que s'estava explicant. Tot i això, sembla que no n'hi ha hagut prou i certs mitjans estan investigant, però no han descobert res de nou.

Rocío pot presumir d'haver estat molt sincera, va explicar tot el que va fer a la seva primera docusèrie i no se'n penedeix. El problema és que el diari esmentat anteriorment va publicar el comunicat mèdic i ara n'estan tornant a dubtar. Segons consta en aquest informe, quan va parlar amb el psiquiatre li va explicar que ho havia fet pels fills.

Foto de Rocío Carrasco plorant.
Rocío Carrasco va arribar al punt d'estar desesperada | Telecinco

Rocío dona per perduda la seva filla, però no pensa el mateix del petit David perquè sempre ha estat «un ésser de llum». S'hi refereix com «mi enano» i no sap com recuperar-lo, li sembla una tasca impossible. Per això, el 2019 va cometre l'error de rendir-se, encara que, per sort, Fidel Albiac va evitar que la situació tingués un mal final.

Segons l'informe que s'ha filtrat a les xarxes socials, el primer que va fer Carrasco va ser parlar amb els psicòlegs de l'hospital. Va dir que se sentia desbordada pel que identifica com a conductes d'assetjament pel seu exmarit davant dels mitjans de comunicació. Però el més emotiu va ser quan va parlar del seu fill David, aquestes paraules també estan reflectides al comunicat mèdic.

Rocío Carrasco va amenaçar de tornar-ho a intentar

Rocío va explicar la conducta autolítica a la seva sèrie, però encara hi ha molts dubtes a l'aire i els seus detractors estan aprofitant el moment. Hi ha periodistes que no li donen la raó, però el que ningú no pot negar és que ha estat completament sincera. El comunicat que ha sortit publicat correspon al seu relat, amb la preocupació que tenia pel seu petit David.

Primer pla de David Flores Carrasco.
Rocío Carrasco estima molt els seus fills | Europa Press

Carrasco, en veure l'especialista, li va explicar que la situació que vivia era completament insuportable. El que més l'afectava era «l'odi que els seus fills senten [contra mi]» i estava perduda perquè no «veia una sortida». L'ex d'Antonio David Flores va amenaçar de tornar-ho a intentar, però, per sort, el tractament que va servir per animar-la.

L'informe publicat a El Mundo és massa dur, el que Carrasco va fer després del seu intent de suïcidi és desolador. Va insistir que «li hauria agradat que el seu pla funcionés i que sempre queda el pont de Segòvia per tornar-ho a intentar». Ni tan sols aquestes paraules van commoure la seva filla, que segueix al costat d'una de les seves grans rivals: Olga Moreno.

Rocío Carrasco va haver d'anar-se'n de forma abrupta

Rocío s'hauria d'haver quedat ingressada, però se'n va anar perquè pensava que l'estava seguint la premsa. No volia que sortís cap foto seva, aleshores encara no es coneixien els seus problemes de salut. Més tard es va adonar que l'única forma de vèncer-los era treure'ls a la llum, per això va explicar la seva versió dels fets.

Carrasco estava molt preocupada i totalment enfonsada quan va fer el que va fer. Pensava que el seu fill David l'odiava i així ho va fer saber a l'especialista. Per sort ara sap que no és així, que el jove és ple d'amor, encara que faci temps que no es veuen.