Imatge d'un primer pla de Marc Márquez

Surten més detalls sobre Gemma Pinto: la catalana que ha robat el cor a Marc Márquez

Així és la influencer catalana Gemma Pinto

Marc Márquez sempre ha sigut molt gelós de la seva vida privada i ha fet conèixer poques de les seves parelles. No obstant això, ha sigut ell mateix el que ha revelat la identitat de la seva xicota actual en compartir imatges del seu viatge romàntic al Marroc. 

Fa unes setmanes el motociclista professional va anar al programa 'Chester', presentat per Risto Mejide, i va explicar de quina manera lliga a través de les xarxes socials, a part de dir que estava solter. Una situació bastant irònica tenint en compte que està sortint amb la millor amiga de l'exparella del presentador de l'espai de Cuatro,Laura Escanes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El sorprenent passat de Gemma Pinto

Es tracta de Gemma Pinto, una influencer catalana de 26 anys que acumula ja més de 80,4 mil seguidors al seu perfil. Es va graduar en Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Ramón Llull i va ser companya de Laura Escanes, per això tenen una amistat tan bona des de fa anys. 

Sembla que Gemma sempre ha sigut una estudiant molt aplicada, fins i tot quan anava al Col·legi Claret de Barcelona es passava hores a la biblioteca estudiant per ser la millor en totes les matèries. A part dels estudis, també destacava per la seva faceta més esportiva, arribant a guanyar fins a sis cops una carrera popular del seu barri.

Però el que ens agradaria destacar ara és el futur que li espera a la parella del moment. El germà del motociclista, Àlex Márquez, ha penjat una piulada que ha fet saltar les alarmes: «RT i FAV perquè no em facin fer les maletes i em facin fora de casa si us plau», publicava.

Això deixa moltes incògnites obertes: Què faran el Marc i la Gemma quan tornin del seu viatge? De moment, i tal com han ensenyat en les seves xarxes socials, s'ho estan passant d'allò més bé i l'escapada romàntica els hi està encantant.

La 'bomba' que ha suposat aquesta relació

Des que un famós tiktoker va filtrar la relació de Marc Márquez amb Gemma Pinto, hi ha hagut una gran explosió a les xarxes socials. Fins i tot la notícia ha arribat a diaris de Turquia i la fama de Gemma Pinto s'ha disparat, fent-la guanyar cada vegada més seguidors als seus perfils de xarxes socials.